Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_strokrotka

długi związek

Polecane posty

Gość mala_strokrotka

Jestem ze swoim facetem już 6 lat , widujemy sie codziennie po kilka godzin praktycznie 2 dni w tygodniu spię u niego w domu seks jest cudowny taki jak na poczatku naszego wspolzycia jest to moj pierwszy chłopak i mam nadzieje ostatni.Wnaszym zwiazku niewidze monotonii ani nudy.Mamy dosc specyficzny charater i nie da sie nudzić w naszym towarzystwie. A w waszych związkach po tak długim czasie bycia ze soba znudziliście sie sobie? Juz była ta nuda ? Monotonność?

Gość mala_strokrotka
nie ma czego współczuć jest przystojny meski silny i co najwazniejsze bardzo go kocham ....

Gość mala_strokrotka
alefat diabla---> ale dlaczego wspolczuć?

dlaczego? pewnie bedziesz sie zarzekać ze nie ale nie uwierze ze sie nigdy nie zastanawiasz jak jest z innym.a nawet jeśli teraz nie,to kiedyś na bank...i co wtedy?

Gość mala_strokrotka
nigdy sie nie zastanawiałam jak to jest być z innym... a wiesz dlaczego? bo z nim mam zajebisty i cudowny seks przy nim mogę spełniać swoje fantazje i wszystko mam czego pragnę... widocznie ty takiego faceta nigdy nie spotkałaś dlatego tak piszesz

no wyobraź sobie że akurat tez mam zajebistego faceta,ale na szczęscie nie jest moim pierwszym:P wiedziałam ze sie będziesz wypierać...ale cóz kiedys wspomnisz moje słowa do artefakt ciota> zieeeeeeeeeeeeeew

Gość mala_strokrotka
alefakt---> nie bede wypominać twoich słow na pewno nie znasz mnie wiec nie oceniaj

pierwszy i jedyny hm... tez wspoóczóje bo nie uzyjesz nie zobaczysz jka jest z kims innym a co do tematu była5 lat odeszłam bo maminsynek, znudził mi sie , chialm sie rowijac on nie !

nie oceniam cie przecież. ale też byłam w takiej sytuacji jak ty i wiem jak to jest. a zreszta...do najgorszych myśli nawet sami przed sobą sie nie przyznajemy

Gość pozdrawiam Wszystkichch
też jestem 6 lat z człowiekiem który był dla mnie pierwszą osobą którą naprawde pokochałam /przed nim były tylko zauroczenia/ odpowiadam na pytanie topiku - nie nudze sie nigdy ze swoim partnerem

Gość mala_strokrotka
on nie jest maminsynkiem.... chociaż jestem bardzo mloda to dużo w zyciu przeszlam barzdo powazny wypadek a on zachował sie wspaniale cały czas był przy mnie wspierał pomagał wrocic do normalnego zycia i to chyba nas umocniło to jak bardzo chcemy być ze soba i jak bardzo sie kochamy

Gość yeah beybe łorchoł
artefakt, twoje to auto?:classic_cool:

Gość yeah beybe łorchoł
ktos kupil taka wielbladzia paue?:classic_cool:

Gość alefakt wiesz co
to nie auto to jakiś grat

Gość alefakt wiesz co
kolekcjonerów??? to sie nadaje na złom debilu

Gość mala_strokrotka
alefakt wez spadaj z tym głupim autem z mojego topicku

1 myslisz ze nikt sie nie zczai że te wszystkie pomarańcze to ty? 2 ja o samochodzie nic nie napisałam, to tego debila swędzi cały czas 3 wiem ze dla ciebie to kosmos samochód kolekcjonerski, ale jak uciułasz w końcu na kaszlaka to i tak pewnie zrobisz furore na swojej wsi:D

Gość mala_strokrotka
chodzi ci o mnie ???? hahaha:D nie mam co robić tylko tak pisac wiesz co zal mi ciebie idz spadaj ja nie mam z czego sie tlumaczyć bo wcale nie obchodzi mnie twoj zajebany samochodzik

Gość yeah beybe łorchoł
artefakt, rozumiemy, ze ta wies z tla foty pauowego auta to przedmiesia Koluszek? :classic_cool: ps Ja nie jestem ta sama pomarancza co on:classic_cool: