Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aledziśdzień...

ale mam dziś doła słuchajcie...

Polecane posty

Gość aledziśdzień...

a co włączę kompa to większego :( Już mi się nawet nie chce pisać. Ale cóż... w zeszłym roku w listopadzie zdarzyło się co zdarzyło. Już nie wiem - normalnie bym już płakała sobie z wielu powodów, ale jak widziałam jakie tu jest złodziejstwo i jaka całość odrażająca... :( eee to mi sie już nawet płakać nie chce. Już w ogóle nie wiem co mam robić powiem wam. Chciałam wyjechać. Chcę. Ale już jestem głupia, w którą stronę. No na pewno nie do Rosji. Ale poza tym? Jak się nastawiłam na Niemcy to znowu coś z Holandii. Ja już nie wiem jak myśleć, co robić. Wszędzie zmowa :(

Gość aledziśdzień...
ten Zachód was ekonomicznie wykończy ludzie i nie ma na to ratunku. Tak myślę. Ja już w ogóle nie myślę. na to ratunku nie ma. Zostaje wyjazd na stałe i tyle. No coś musi być bo to już jest kpina wszystko. Tak myślałam, że jeśli nie koniec świata to co? :( A ten koniec świata pewnie za 5 minut skoro już jest wszystko co widziałam :(

Gość aledziśdzień...
ale wiecie co... to wszystko choć się nie dzieje to to sie dzieje. Ale głodu nie będziecie mieć. Tylko co dalej? No wszystko będzie pod kontrolą. O tyle o ile. I już :( A mnie np. to nie odpowiada. A np. mieszkania? Będą budować mieszkania? Nie. W hotelu jakimś pewnie czy to co jest. No to co - baraki tu będą z taśmą? Bez sensu :(

Gość 90999kklk
to smutne :(

Gość jedzonkowa
fajny masz styl :)

Gość 90999kklk
dziekuje ale ja nic takiego nie napisałam :)

Gość a jakże
zapewniam Cię z całą mocą ... końca świata jeszcze nie widać, nie nasątąpi ani za 5 min. ani w 2012 jak głosi ciemnota Głowa do góry i nie przejmuj się ludzkim gadaniem. Ludzie pogadają i przestaną.

Gość aledziśdzień...
mozna by się pocieszać myślą, że ludzie nie mogą znać przyszłości. Bo tak jest, oni nie znają... Ale ty też nie znasz. Co jesli okaże się, że jednak więszkość miała rację? Wszyscy zginiemy, oddzielą nas, będziemy samotni we mgle. Moze koniec swiata to tylko przenościa. Ale wtedy wszystkie wizje zakończenia świata też musiałyby być metaforyczne. Czy świat idzie w tym kierunku? Czy matka wyrzeknie sie swoich dzieci? Bracia staną przeciw sobie? Przecież apokalipsa już się spełnia. MY zmierzamy do końca tego śwaita... pomijając już fakt istnienia bogów.

Gość Wszyscy jesteście ekspertami
wszyscy wiecie o końcu świata, o śmierci, nienawiści? wszystko widzieliście? Kazali wam kiedyś zabijać niemowlaki? wszyscy jesteście eksperci.

Gość aledziśdzień...
hahaha - ale ktoś sie podszył pode mnie. WE MGLE? Eeee ale uważam, że koniec świata nadejdzie w 2012 roku. Przecież nic już nie ma sensu! Czy wy tego nie widzicie? :( Wszyscy są najmądrzejsi albo wpadają w jakiś obłęd , że są najlepsi. No lepsze już to drugie, ale nikt nie może być lepszy od Boga. A np. na zachodzie są już NIBY tak dobrzy, że już nikt nie może być lepszy. Zauważyliście w jakim oni są OBŁEDZIE? Ale to jest kłamstwo. Nikt nie może być lepszy od Boga. No i temu świat się kończy. Tak myślę - bo już są TACY DOBRZY. Choćby wcale :( Bo to jest kłamstwo - chodzi tylko o kasę :(

Gość aledziśdzień...
Zobaczcie jak oni teraz wykorzystuj to, zlapali jakby te Bachlede i ona kabluje. Jakie to jest niskie. :( Ona byla lepsza od Wajdy swoim zdaniem - no ale NA SZCZESCIE nie dostala Oskara jeszcze i po niej. Juz tyle nagrod i wszystko i teraz bedzie zemsta za to, ze na takiej wariatce sie wylozyli :( Zobaczycie :( Ja od razu uwazalam ze ona jest chora umyslowo - nie ma co gadac nawet - jak dla mnie OCZYWISCIE :(

Gość aledziśdzień...
moim zdaniem sluchajcie ona se mysli, ze jak bedzie kablowac to dostanie prace. A oni ja wysla na swieta do matki moim zdaniem. I oleja. Bo to zdrajczyni jest. :( No chyba zeby cos tam - ale napisali ze Miko wycieli no to... :( Z Trailera Upadku Tytanow czy cos tam... ? Czytaliscie to? O ILE TO PRAWDA bo przeciez to te z nienawisci mogli napisac - jak to w Polsce :(

Gość aledziśdzień...
Ciekawe jaki będzie dalszy ciąg historii z bachledą i co dalej z jordanem. Ale chyba wiem. Choć czy wróci do kina to sprawa raczej wątpliwa jak dla mnie. Myślę, że dużo zrozumiał też - jako reżyser filmowy po historii z Polańskim. Bo to rodzaj Polańskiego. Jedynie, że nie został aresztowany, że sobie od razu z całością nie poradził bo to miał dzwonić na pewno do wytwórni , że jest romans... ale jaki? Gwiazdy z gwiazdą równorzędną dosłownie? I teraz tak będzie. No a wróci sobie poprzez film z gwiazdami -jak będzie chciał. Ale wątpię osobiście bo jak go mają na starość wykończyć to dawno wszystko pier... i tak dalej jak mu w telewizji zapłacą. Farel mi sie wydaje też już do kina nie wróci. No chyba, żeby... No i co? Zostaje Johny Depp i jego 33 melonów za rolę w 4 częsci Piratów z Karaibów, nie? No i co? Tez obrączka ślubna na palcu Bachledy z Afryki, dosłownie :( Kto to wymyślił, że ten Farel sie ożeni z tą Bachledą to sie za dużo amerykańskich szmatławców naoglądał i tyle :( Jak dla mnie. Ale teraz - jak dla mnie - to może wyjść nawet za Deppa. Przynajmniej powinna Bachleda spróbować. Już ma 1 dziecko. W sumie taka gwiazda jak Farel. I super seksi jest, nie? Szczególnie jak jest umalowany na planie - długie włosy i te sprawy... takie tam :(

Gość aledziśdzień...
Ale powiem wam całość DZIWNA strasznie no bo co nagle bogata rodzina tej Bachledy jak jechała Z NAZWISKA sławnego. Dziwne :( I tyle :( Bo w Niemczech bogactwo to zaraz się przerobiła na bogaczkę. No i tym wygrywała bo by musiała raz dwa manele zwijać bo każdy by się pytał - "a ty tu po co?" a tak to se tam siedziała i siedziała aż w końcu pojechała w dalsze...bogactwo. No to w sumie nie grała u Wajdy. nie było Zosi i tyle :( Bo tego nie wykorzystała w ogóle, nie? W Niemczech bogata rodzina to płać i już. Tam nic wiecej nie ma. To IM plać że u nich grasz. MOJE ZDANIE :( Głupia jak but i tyle :(

Gość aledziśdzień...
Wiecie ja się tam za dobrze na kinie nie znam, ale... jestem tylko taką szarą kinomanką, ale scenariusz to wiem, że jest w karierze AKTORSKIEJ ważny. I jeśli ktoś lubi grać. Po prostu. No a ona tylko kariera i kariera ta Bachleda. No bo Niemcy są bogaci, są obrzydliwie bogaci, teraz rządzą całym światem, już nawet siedzą w USA wszędzie i są OBRZYDLIWIE bogaci i ...to wszystko. Jak dla mnie. Jak komuś to imponuje? Tylko to? No to wciąga, ale trzeba się nie dać. Ona się dała :( A reszta to w ogóle moim zdaniem sprawa prywatna zupełnie i koniec. Każdy wie jak jest w Polsce, a będzie lepiej :( Jedna taśma dzięki Niemcom i tyle - taka tu przyszłość wszystkich czeka - jak dla mnie :(

Gość welcome to o
to ty jesteś tą od bachledy ? :O widac od razu...

Gość aledziśdzień...
wiecie co - to trzeba było ustalić pewnie ogólnie, że wjada jest większy od Bachledy i tak czy siak jako aktorka ona MUSIAŁA się trzymać reżysera. No a u Jordana - Jordana. I wszystko było tak, żeby jej się NICZEGO NIE ZACHCIAŁO. A jej się zachciało - gwiazdy :( No bo to widać, że to było tak pomyślane, żeby jej się NICZEGO nie zachciało. I uległa... Jordanowi dosłownie :( A miała być to Jolie. :(

Gość aledziśdzień...
Mnie sie wydaje, że on ją omotał ten Farel i straciła głowę. Ona miała chyba prosić tego Jordana o wyrozumiałość może na tym planie, a najlepiej zrobić z siebie Hertę i tyle. Nie ma o czym gadać - Farel - jesteś skończony ty dupku i koniec. I dobrze o tym wiesz :( A co ona zrobiła? Jeszcze zalezy jak sie zachowywała, ale była tak pewna siebie, że ją olali. Bo by ją wzięli nawet w tej ciąży do tego Toronto. No ale nic z tego. Zawsze by się pokazała, a tak? Zostaje jej Farel - w telewizji. No ale angielski - perfect by musiała znać - czy to realne? Nie wiem :( W Australii - a ona na wakacje do meksyku. A mówi po hiszpańsku? Teraz Krupa ją bedzie robiła w bambuko, żeby ona się dostała do telewizji. A szans też nie ma. I jeszcze się łudzi jak 10 lat się rozbiera do CKM :( A teraz z krzyżem na dodatek i ona w telewizji. W USA? Chyba o... i tak dalej :(

Gość aledziśdzień...
Gdyby nie była w ciąży to jednak i tak wątpię czy by z Farelem sobie była tam i Jordanem. No może... ale film by był. Ew. sama w tej ciązy by mogła. ??? Całość bez sensu była - nie chciała chyba sama w tej ciąży to, żeby coś tam było poszli, puścili i tyle. Ale dalej już nie. A tak by mi miała w kinie po prostu, ale żadną gwiazdą by i tak nie była w sensie , że wejdzie i wszyscy na nią. No nie wiem... to już nie wiem. Ale wątpię. Ale film by miała w kinie bo tak by było za dużo i to tłumaczy czemu film zdjęli. A na festiwalu, żeby nie było, że Jordan filmu nie nakręcił. No dosłownie - i chyba już wszystko od razu było ustawione bo jedynie się bali bogatej rodziny jej - to widać :(

Gość aledziśdzień...
Bo wiecie jak dali te penelopę w tym stroju syreny to, że ona tak chciała być taką Penelopą, a to i tak było NORMALNIE niemożliwe - to by miała film i tyle. Film w kinie - krok do przodu i już. A tak? :(

Gość aledziśdzień...
Mnie sie wydaje ci Niemcy sobie patrzyli gdzie mieszka z kim się zadaje i sobie tak obserwowali w jakiej to willi sobie mieszka... i przecież ile to zarobiła to wszystko wiedzieli. To jak ona gwiazdą by mogła być. Jakby mercem tam zajechała czy prywatnym helikopterem. Takie rzeczy :( Ale w willi Farela se mieszka do dziś... może napisze jakiś artykuł w fachowej prasie nt ARCHITEKTURY dosłownie... :(

Gość aledziśdzień...
wiecie - mnie się wydaje, że mam dużo racji - i jakby wróciła w tej ciąży do swojej mauśki no to jeszcze... po cichu by jej dał - i to bardziej niż tej irlandzkiej lekarce i tyle. Po prostu po cichu by jej coś odpalił na dziecko i tyle. Ale śłubu itepe - bez sensu. Przez to na początku ciązy tu przyjechał i chyba to mieszkanie kupił, żeby się rozmyśliła na Polskę. No ale do dziś się nie umie rozmyślić. A szkoda... bo mogłaby cos zagrać u Wajdy. I tyle :( No - każdy ma koniec jaki se wystruga. Ja też :(

Gość aledziśdzień...
No i to tak wyszło jak wyszło - każdy wie jakie jest życie a tu u Wajdy grała jakieś wielkie role i nic dostać nie umie? To tak jakby on grał u Jordana ten Farel i tyłkiem się do niego wypięli w Irlandii. No ale to miała wracać, a tak? I czy to były wielkie role? Zosia to rola w wielkim filmie, ale główna - dosłownie :( Też ma dziołcha nawalone w głowie. Najważniejsza była tam Zosia dosłownie. No ale fakt co tam jest dla normalnego oprócz tej Zosi. Nic. Już Tadeusz nienormalny, wszystko - Soplica - ksiądz z dzieckiem. No i taki koniec :( Zosia... :(

Gość aledziśdzień...
No ale sami powiedzcie jedyna "NORMALNA " postać w tym Panu Tadueszu to Zosia - i zniosło ją na tę Zosię. No ale Zosia to 5% powiedzmy, a reszta? Hrabia Horeszko i te sprawy. Nawet Tadeusz - no dosłownie zobaczcie jakie to jest SAMO ŻYCIE. I ksiądz z dzieckiem jako główny bohater. Już naprawdę miała być mądrzejsza ta WIELKA BACHLEDA :( No ale cóż... tak to jest :(

Gość aledziśdzień...
bo ta Zosia to było dziecko księdza, nie? Czy nie... no ale jakoś tak - jakoś coś tam było. Albo coś około tego. Już nie pamiętam :(

Gość aledziśdzień...
No i czemu wy tu nic nie piszecie? W końcu chodzi o wasze piękne państwo. Pewnie sie śmiejecie ze mnie, co? Znowu ta wariatka. Ale zawsze tak jest - złapią jednego głupka, a reszta cierpi. Nie jest tak? I co teraz - czy Wajda kręcił kiedykolwiek film na ZLECENIE wytwórni holyoodzkiej? Nie. Tu se kręci i robi kompletnie co chce. Za to dostaje nagrody i idzie do kina. A co ma zrobić Jordan po zdjętym filmie za to, że nie poradził sobie z obsadą na planie bo... No właśnie. Czemu on sobie z ta obsadą nie poradził w sumie. Bo jakby sobie radził to miał wiedzieć co zrobić jakby Bachleda zaszła mu w ciążę na planie. A wiedział? Nie. Nie wiedział. Dopiero jak zaszła to powiedział, że jest w ciąży i co robić. A nie widział wcześniej co sie dzieje? No to na drugi raz się powie, że jak zajdzie w ciążę to wypad. I tyle mają sobie do zarzucenia TYM RAZEM. A teraz weźmy Kristen Steward - zajdzie czy nie zajdzie... może tak? :( PS. teraz sobie odpowiedzcie czy Jordan mógł przez Bachledę zostać bez pracy? Jak mógł ( a mógł) to już w ogóle nie macie racji bo on był w pracy i jemu płacą za ...? ... a bachleda? I wiecie już czemu poszedł do tej telewizji? OBY. :(

Gość aledziśdzień...
Sorry Kręci sobie co chce i Polska idzie do kina... - tak miało być. No to Wajdzie starczy jak mu Polska idzie do kina - 40 miliona luda. A co ma zrobić jordna zdaniem Wajdy jak Irlandia ma 5 milionów luda. Co on ma zrobić, żeby to wyrównać teraz? Czy on ma się powiesić plus jeszcze Wajda ma lepsze oskary niż on. A ile Wajda ma dzieci? 8 ro dosłownie. :(

Gość aledziśdzień...
a co ma zrobić Jordan - tak miało być :(