Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stringi

brzydcy faceci sa mili, ladni sie panosza, madrzy sie madruja

Polecane posty

Dlaczego tak jest? Przystojni sie panosza, chociaz moge miec kazdego.Nie moge znalezc mojego idealu, jak jest przystojny to pali glupa, przystojny "zbyt madry" filozofuje, brzydki przewaznie mily, zrobi wszystko zeby z nim byc. Caly czas trafiam na takich, albo brzydki ktory za mna sie ugania, albo przystniak ktory nie potrafi byc soba i zachowuje sie jak palant!:D

moze przypasuja ci :D OPIERDZIANE GACIE ale ma jezor nie wyparzony

Ja tez mam podobny jezor:P Problem w tym, ze nie wiem jak wyglada, czy jest wolny bo madry jest, to wiem, chociazby po tym ze potrafi robic pierozki ruskie:P

zelek zielony- informowal Cie o tym?Jest wolny??To juz jakas nadzieja dla mnie:P Madry, ma poczucie humoru, ciekawa jestem czy przystojny jest...:P

no to szukaj w e wczorajszych topikach bo wczoraj prezentowal swoj tors .... chyba cos o piwie lech :D

Gość jest przystoiny
gdzies tu kiedys nawet pokazywal swoja fote...ciacho;)

Juz probowalam zagadac, ale ignoruje mnie, zawziety jest:P Trzeba jakis plan obmyslec:P Zeby wiedziala jakie kobiety lubi...:P

Gość a prawiki to
pasztety

zelek zielony- pisalas z nim?jesli tak to napisz cos o nim:P Moze wywolamy wilka z lasu:P Zagadalas na gg?:P

yeez-Jesli, wlasnie to jesli...:D Ja proponuje spotkanie na swiezym powietrzy, zeby sie nie podusic:P

Gość szarlotka 8009
Co do facetów mam identyczne zdanie!!!!!!!!!!!!!!! Tragedia!!! A najgorsze że brzydcy zaraz by się najchętniej oświadczyli...:(....

zelek zielony-jesli wiesz, to zdradz chociaz ile ma lat ten moj ideal:P Bede bardzo wdzieczna, moge postawic Leszka:P:D

szarlotka 8009 -Dokladnie.Jak jest paskudny to w doope by mi wlazl najechetnie:P przystojny zainteresowany ale wkoorwia mnie swoim panoszeniem. Opierdziane Gacie to moj ideal:PZakochalam sie do szalenstwa!:P

Gość pytajacccyy
a co chcesz gg gaci co??

pytajacyyy-poczekam moze sam mi poda:P Ciekawa jestem co teraz robil moj kochany...:P Moze jajka goli:P Szkoda, ze mnie nie bylo wczoraj, bym mu wygolila osobiscie:P

:Dzelek zielony-widzisz co...a wlasciwie to nic:P Opierdzianych G nie ma chyba, albo go zablokowali:P