Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chwilowa irytacja

Piecze mnie tyłek.

Polecane posty

Mam problem :O Jakiś czas temu miałam zatwardzenie i chyba przez to, po wypróżnieniu przez kilka dni miałam uczucie pieczenia pryz wypróznianiu i przy dotykaniu wejścia do odbytu. Po kilku dniach to ustało. Jednak teraz wróciło i piecze mnie cały czas ! ;( Chociaż przy wypróżnaniu nic nie czuje, bardziej czuje ból kiedy już się podcieram. Piecze i swędzi mnie nie w samym środku, ale tylko przy wejściu, dookoła dziurki. Jesli dotykam to miejsce palcem, czuję takie szczypanie, jakbym dotykała ranki, jednak przeglądając sie tam w lusterku nic takiego nie widze. Chyba, ze dlugo sie tam dotykam, albo rozciagam tyłek do oglądania, to to miejsce jest zaczerwienione i tak jakbym to naruszała, lekko puchnie. Co to moze byc?

Gość płynny 56
za duzo analu

Gość kerri on
Mnie tez piesze ale to chyba od tego ze go 4 dni nie myłam..

Gość bla bla blaaa
Może to hemoroidy?

Gość dr martinna
Zrób zdjęcie makro i wrzuć tu. Postaram się Ci pomóc. Pozdrawiam

Gość hahahah
jak mialas zatwardzenie to pewnie zrobilas mega kupe (wtedy bolalo co?) ktora delikatnie mowiac rozrwala ci troche odbyt,normalka;)zagoi sie:)

Ale zatwardenie było miesiac temu. Pozniej spokój. I teraz pare dni temu przy sikaniu poczułam pieczenie i boli mnie to cały czas. Nie miałam teraz zatwardzenia.

Gość pytajacccyy
kup sobie masc na hemoridy i tyle i ustanie

Gość masz jakies zapalenie
mykaj do lekarza

Gość pytajacccyy
emorect kup sobie i po bolu

Gość cococafe
hahahah jak mialas zatwardzenie to pewnie zrobilas mega kupe (wtedy bolalo co?) ktora delikatnie mowiac rozrwala ci troche odbyt,normalka zagoi sie padam ze śmiechu ;) ale to prawda do wesela się zagoi ;) a tak poważnie masz może w domu jakąś maść przeciwzapalną ze sterydem - taką którą np. zalecił laryngolog?

W domu moge byc dopiero za tydzien, tutaj nic takiego nie mam. I móie juz któryś raz - nie miałam zatwardzenia od miesiąca. Wiec to na pewno nie od zatwardzenia i przez to rozerwania dupska.

Nawet jakby od kupy pekła mi dupa, to przeciez teraz przy wypróznianiu też czułabym ból, a nie czuje wcale. Czuje tylko, jak dotkne dziurki palcem albo podcieram sie.

Gość cococafe
hydrokortyzonem się posmaruj

Gość cococafe
maść tranowa to dobre przygotowanie do analu:)

Gość szok malomiasteczkowy
zylaki odbytu-inaczej hemoroidy. Wystepuja bardzo czesto u ludzi z trudnoscia wyprozniania sie.Objawy pieczenia ,cialo obce(powiekszony zylak) i pozostale ktore opisujesz pasuja do tej choroby.Idz do lekarza.Tylko tam mozna postawic prawidlowa diagnoze.Mysle jednak ze mam racje.

Smarowałam się hydrokortyzonem, juz mnie nie szczypie jak dotykam, ale jeszcze czuje dyskomfort :/ Mimo to, pojde do lekarza :/ Mam nadzieje, ze to nie hemoroidy :/

Gość masz hemoroidy
xazui kochana 😍😘🌼:)