Gość mglista powtórka Napisano Grudzień 4, 2009 Mam czasami takie chwile, że nie wiem kim jestem...Dopada mnie to w przeróżnych sytuacjach. Nagle zastanawiam się co ja tu robię, co się w ogóle dzieje i kim ja do cholery jestem! To jest taki moment nierealny. Na szczęście szybko przechodzi.Ale gdy zastanawiam się nad tym nie mogę dociec dlaczego tak się dzieje... Druga sprawa to coś w stylu deja vu ..rozgrywa się w kilku sekundach i towarzyszą temu dziwne objawy.To jakieś powtórzenie sytuacji.Nagle wszystko staje się jakby oderwane z rzeczywistości, idą ci sami ludzie dzieją się te same rzeczy, to samo mówią itp. tylko to wszystko w nierealnej scenerii. Robi mi się ciemno przed oczami, niedobrze mi ,nie wiem co się dzieje! ,,to" najczęściej występuje w określonych miejscach, chociaż nie ma na to konkretnej reguły. Są takie dni, kiedy ,,to" atakuje kilka razy dziennie,a następnie przez miesiące nie daje o sobie znaku...kiedy ,,to" ma nadejść na kilka chwil czuje, że właśnie się zbliża. Boję się tego cholernie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach