Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooora

Surogatki

Polecane posty

Gość ktooora

Mam dziewczyny do was male pytanie:) Ktora by sie zdecydowala na bycie surogatka za granica i na jakich warunkach i co myslicie o tym???

ja różnie na to patrze.. z jednej strony dobrze że są, ponieważ jak naprawdę ktoś może tylko w ten sposób doczekać się własnego dziecko to czemu nie.. ale z drugiej strony.. Ja osobiście nie wiem jak bym się zachowała... facetowi łatwiej jest podjąć taką decyzje, ponieważ nie ważne która kobieta będzie nosiła jego dziecko (oby tylko jego) za to my.. Chcemy nosić to swoje maleństwo w sobie.. bo mimo wszystko jak już ta surogatka urodzi to dziecko, to i tak do końca nie poczujemy że to nasze biologiczne... A po facecie to spływa..

Gość sssurogatki
masz racje ale powiedzcie jak mozna oddac pozniej to dziecko jakimi kryteriami sie kobieta kieruje ktora sie godzi na noszenie tego dziecka Czy sa to pieniadze(ile?) czy co innego

Gość bon ton
przeciez to nie jest kilo jabłek na sprzedanie

Gość majwerlinek
ale ktos tutaj mowi ze sprzedaje??? jak mozna cos sprzedac co jest tego kogos? Surogatki to kobiety ktore zgodzily sie na noszenie cudzego dziecka tzn matki i ojca geny przejmuje dziecko matka zastepcza nosi kogos dzieckonie swoje te pieniadze nie sa za dziecko tylko wynajeciem swojego pokoju