Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iga*

Wednesday

Polecane posty

Co sadzicie o tym imieniu? wiem ze znaczenie to sroda ale bardzo m sie to podoba, jest wkoncu lepsze, od Emilek, Julek i Nicoli... Jeszcze nie jestem w ciązy ale to imie mi sie spodobalo

Mam prawo się zastanawiać i prosić o opinie i mi nie zabronusz... Może ktoś jeszcze się wypowie? (czyta sie Łensdej)

Gość to zalezy gdzie mieszkasz
jak w Polsce to bedzie dokladnie jak pisze Wednsdej ew. Wedsdej zalezy jak kto to wypowie o ile zada sobie w ogole trud jezeli w Anglii lub USA to bez znaczenia takie imiona i tak nosza striptizerki czy kelnerki w podrzednych czesto go-go barach (i trzeba nadmienic ze i tak zadko to jest ich prawdziwe imie) w innych krajach ? stawiam na Niemcy, bedzie w 70% poprawnie wymawiane ale traktowane tak smao jak wszedzie: pretensjonalne imie panienki, ktora albo naogladala sie za duzo kiepskich tanich filmow albo nie tyle nie grzeszyla oryginalnoscia co zwyczajnie chciala zapamietac ze z ojcem dziecka pieprzyla sie w srody.

Przeciez ja ci nie zabraniam tylko sie pytam? Dlaczego sie nad tym imieniem zastanawiasz? Wyluzuj kobieto:-) Widze ze jestes z tych przewrazliwonych... No to ja sobie juz stad ide:-) Milej dysykusji:-)

Gość trudne w wymówieniu
po za tym.... mi się podoba Sunday :D

Gość to moze po prostu ŚRODA

Dużo wypowiedzi nie byłó :D:D Oczywiście to tylko myślenie a dziecka tak bym nie nazwała... Chyba....

Gość trelka morelka
a moze.....mittwoch?pieszczotliwie bedzie-mittfoszka

Gość trudne w wymowie
chodzi mi o to jak dziecko pojdzie do przedszkola czy do szkoły małe dzieci mogą miec problem i ciekawe jak będą ją nazywać :P ja bym tak nie nazwała sojego dziecka :)