Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden sobie pan

facet który biega do agencji to zakompleksiony

Polecane posty

Gość taki jeden sobie pan

fiut ,który nie potrafi w realu zaspokoić partnerki a tam w śmieszny sposób się dowartościowuje bo płacą qrwie ta robi mu teatr a ten jak skowronek wychodzi od niej i myśli "jestem macho bo nawet kurwie udało mi się dogodzić" śmieszni jesteście i jeszcze się tym chwalicie przed kumplami. żal mi takich dupków

Obecnie w Polsce - według sondy na facet.wp.pl - 31% mężczyzn korzysta lub korzystało z usług prostytutek. Z powodu kryzysu gospodarczego, coraz mniej Panów stać na Panie pracujące w agencjach i na "domówkach". Dlatego też do łask wracają tanie tirówki. Największą popularnością cieszą się jednak Panie chodzące na dyskoteki z którymi, gdyż już są upojone alkoholem, można uprawiać seks za darmo. Facet musi jedynie pokryć koszty kilku drinków, które wcześniej trzeba im postawić.

Gość Przecież ....
Tak, to debile ... najczęściej faceci, których na nic nie stać ... resztki nędznej pensyjki oddają na utrzymanie burdeli ... Druga kategoria to pseudo bogaci, dla których to rodzaj gadżetu ... ogólnie także pustostan ...

Gość paskuda 27
Moj kolega wydal na kórwy prawie 10 tyś jak przyjechał do Polski a jego dziewczyna w tym czasie harowala bo zbieraja na mieszkanie w Polsce.

Gość paskuda 27
A inny ma zone i dwójkę dzieci i kilka razy w tygodniu bzyka tirówki albo jezdzi po agencjach.Sam pracuje , średnio im sie powodzi i jeszcze wali kurwy i wydaj na to ostatnie pieniadze a żona czeka na niego z dziecmi i z ciepłym obiadkiem w domu.

Gość sprint
Taiki facet ktory odwiedza agencje napewno ma kompleksy, Mogę zrozumiec prawiczka ale facetowi ktory ma zone i dzieci się dziwię,

Gość paskuda 27
On jest sexoholikiem.Mnie osobiście tez składał propozycje.Brzydze sie nim.Szkoda mi jeg zony bo to moja kolezanka.Zarazi ja jeszcze czymś.

Gość popieram i unosze obie ręce
mnie bardziej dziwi jak Ci dziwkarze obrażaja prostytutki, a oni nie dosc że są takimi samymi szmatami jak one to jeszcze frajerami bo im za to płacą. Kobieta niby "daje dupy" ale lepiej jest dać coś bezwartościowego niż przyjąć to i jeszcze sie cieszyć :o żałosne :O

Gość paskuda 27
Ich to musi bardzo dowartosciowywać.Taka kurwa posteka, pojeczy uda orgazm.Powie mu na koniec jaki był boski i oni wychodzą dumni i zadowoleni z siebie i ze swoich umiejetnosci.

Gość kazio 777
prawiczek nie ma wyboru zwłaszcza taki który ma więcej niż 25 lat nie muwiąc już o takim prawiczku który ma więcej niż 30 lat Oni są skazani na dziwke,

Gość mądry inaczej jestes
a napisałeś to trzeponaplecie bo cię jakaś skroiła na kasę czy ci nie staje czy też się zalisz?

Gość sprint
Ja mam 31 lat i jeszcze jestem prawiczkiem i co z tego zawsze moge isc do agencji i zrobic swoje,

sprint Ja mam 31 lat i jeszcze jestem prawiczkiem i co z tego zawsze moge isc do agencji i zrobic swoje, .............................................................. debil ....chyba kupe zrobić

Gość sprint
Myslisz że to już za póżno na seks