Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowka25

Poznałam Araba

Polecane posty

Gość yellowka25

Wiecie jakiego on ma penisa? Najpierw się wystraszyłam wielkości ale teraz to już liczy się tylko przyjemność. Polecam dziewczyny Arabów, bo polscy faceci to jedno wielkie nic.

Gość yellowka25
penis jest boski, cała czuję jak wypełnia mój analny otworek ;) ale co tam penis, jak lizałam mu odbyt - to dopiero smak i aromat :D nie to co te nasze polaczki :o

wierzę ci, jak oglądałem aukcje koni arabskich w Janowie Podlaskim, muszę ci przyznać, że kutasy mają pokażne.

a propos dużych arabskich penisów. Wiesz dlaczego arabki zakrywają twarze? Dlatego, żeby ich mężowie nie widzieli, jak śmieją się, z ich małych fiutków.

Gość ale maszzzzzz fantazje
dziewczyno:):):) araby maja takie same jak polaczki tylko bez skorki i czyste

Gość nno raczej
oni hmmm po kazdym zalatwieniu sprawy musza sie obmyc a poalczki podetrzec dlatego czystrze:) ja wezmiesz nasza polska marchewke do buzi to bedziesz miala piach po prostu brud a z importu mozesz przetrzec:)

moim zdaniem Arabowie sa oblesni :P:P:P i oblesnie sie zachowuja :P mieszkam w UK wiec sie naogladalam na ulicy, nie mam najmiejszej ochoty sprawdzac jak wygladaja bez ciuchow :P:P:P fuj

Gość A ZNASZ TAKA PIOSENKE
czy chcialaby pani araba? araba araba ach nie, bo arab to pedal na rynku mnie sprzedal, araba araba ach nie

a największe szanse u Arabów, ma dziewica czysta i nietknięta, bo oni takich lubią, a swoją drogą nick bardzo dobry pod względem komercyjnym.

Gość Andzinsan
a jak zrobi ci dziecko to dopiero poznasz co to za facet wlaściwie to jak się dowie o ciąży,to już go na oczy nie ujrzysz,zostawi ci pamiątkę na całe zycie.