Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoRobuć111111

Mój kolega z klasy

Polecane posty

ciągle mówi mi takie rzeczy typu, że chciałby ze mną to robić, i żebym z nim poszła to ubikacji, itp. Przez pewien czas on mi się podobał, ale jak zauważyłam, że zależy mu tylko na jednym to nie wiem, czy sobie go nie odpuścić. Piszę to bo chcę, żebyście mi napisali czy dac mu szansę, ale oczywiście nie od razu na to co chce, tylko na przyklad powiedzieć mu, że jak się lepiej poznamy (bo znamy się tylko od września jako koledzy) to wtedy może....?

Gość maammma
podstawówka?

technikum.

Gość maammma
kurcze, a już myślałam, ze dzieci w podstawówce nie maja co rboić:P Ja to bym sobie z nim dała spokój. Tym bardzej że go znam 3 miesiące, a on śmie mi proponować seks w kiblu...:)

Gość juznie taka mloda
przykre ze dziwkarstwo sie rozwija tak wczesnie w dzisiejszych czasach... ;/ skoro nawet rozwazasz dalsza znajomosc z tym typem to naprawde masz do siebie zero szacunku a stad krotka droga do robienia lodow na dyskotekach.. ;]

no ja wiem, ale on mi w ogóle mówił, że się we mnie zabujał, ale ja wiem, że tylko tak mówił żeby mnie zbajerować... tylko ja chcę wiedzieć, czy na przykład mu powiedzieć, żebyśmy się najpierw lepiej poznali itp. czy nie?

Gość maammma
Ja to bym go już olała, bo najpierw zbajeruje Ciebie, Ty się zakochasz, a on zbajeruje kolejna, tylko może ta już zgodzi się na numerki w kiblu, a ty będziesz łazić i płakać...

aha :( to chyba na serio dam sobie spokój....

Gość maammma
Znajdż sobie lepiej jakiegoś mniejszego casanovę

Chyba będę musiała, przynajmniej będę wiedziała, że nie zależy mu tylko na jednym :)