Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mdt15

Kobiety goląc krocze przyczyniacie sie do pedofilii

Polecane posty

Gość a no fakt
a w cipce i na penisie ile bakterii huhu , najelpeij to z domu nie wychodzic

Gość cron
"usunięcie owłosienia przyczynia się do powstania niedoborów energii , " - bez komentarza :) "Plagą ostatnich lat stało się traktowanie ciąży jak choroby, a przyczyną są słabe bądź systematycznie trzebione włosy, których brak nie pozwala, by ciąża była silna i zakończona szczęśliwym rozwiązaniem"." - to też bez komentarza

Gość cron
idąc tym tropem to golenia zarostu u faceta to też pozbywanie się energii oraz potencjalny rak i torbiele ;)

Gość no tampony stosowane
stale też zdrowiutkie

Gość biała tamponiara
idac tokiem myslenia coniektorych to neglenie to oznaka syfu, zacofania i bycia babochlopem... oznaka golenia się na lyso - strach przed dorosloscia, obawia przed byciem samotnym, bo facet rzuci laske z owlosiona cipka... rety, w której grupie lepiej się znalezc, tych zacofanych babochlopow, czy tych niepewnych siebie lasek, ale czystych, co sie gola zamiast myc?!?!?! Powiedzcie mi, bo nie wiem czy sie etraz na lyso golic, brazylisjak depilacja czy zapuszczac!!

Gość cron
urzekłaś mnie swoją erystyką biała "oznaka golenia się na lyso - strach przed dorosloscia" - skąd te wnioski ? "co sie gola zamiast myc?" - a ten ? "Powiedzcie mi, bo nie wiem czy sie etraz na lyso golic, brazylisjak depilacja czy zapuszczac!!" - zapuszczaj a potem rób irokeza na cukier

Gość Mdt15
Oczywiście lepiej myć niż golić. Nie przejmuj się wydepilowanymi lalami. One kiedyś się przekonają, że nie mają racji. Oby nie za późno. Człowiek mądry uczy się na błedach innych a głupi niestety na swoich.

Gość cron
najlepiej się myć i golić ;)

Gość Mdt15
Masz chyba rację biała tamponiara, że golenie to strach przed dorosłością. Bardzo słuszna uwaga.

Gość cron
ale bardzo praktyczne przy minetce jest

Gość najwieksza zenada to te
wystajace stringi ze spodni!!! co wy gloopie baby chcecie pokazac??? ze jak nosisz je to jestes cool??? tym chcecie faceta zainteresowac?? bo chyba nie inteligencja......:( co do golenia.....heh...na zachodzie wraca moda na naturalnosc a polki na maxa sie gola,jak zwykle 100 lat za.....no wlasnie,za kim? bo chyba nie za murzynami :(

cron - tamponiara zapusci sobie wlosy i zrobi irokeza, a na namaluje na ogolonej cipce motylki flamastrem :)

Gość biała tamponiara
cron a myslisz, ze spodoba się mojemu facetowi taki irokez!! Boje się, ze moze nie i mnie rzuci, bo bedzie za dużo albo za malo włosow. Naparwde nie wiem co mam robic, mysle o samobójstwie!! Pomóżcie mi, błagam was!!

Gość Mdt15
Argument cron jest powalający, rodem z domu publicznego, żenada

cron a ty co lizesz??? wlosy czy lechtaczke??? bo nie wydaje mnie sie ze na lechtuni sa wlosy..... ps.wiesz co to jest lechtaczka???

Gość cron
" wystajace stringi ze spodni!!! co wy gloopie baby chcecie pokazac??? ze jak nosisz je to jestes cool??? tym chcecie faceta zainteresowac?? bo chyba nie inteligencja......" racja "na zachodzie wraca moda na naturalnosc a polki na maxa sie gola,jak zwykle 100 lat za" a zachód to jakaś wyrocznia ?

Gość biała tamponiara
one - motylki wydaje mi się idealne!! ale zrobie same rozni, kolorowe skrzydelka zrobie z zafarbowanych wlosow!!

Gość cudze chwalicie ..............
przynajmniej jedna rzecz ktora nie zagapiamy z za granicy , i co to za porownywanie, idiota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cron
biała - nie przesadzaj Mdt15 - nigdy nie byłem w burdelu najwieksza zenada to te - wolę bez włosów, nieco przeszkadzają

Gość na podstawie twierdzeń autora
można wysnuc jeszcze inne wnioski- zapuszczanie włosów (na głowie) wśród mężczyzn i obcinanie ich na krótka wśród kobiet przyczynia się do homoseksualizmu :P a nadmierne, niczym nie regulowane owłosienie na całym ciele przyczynia się do zoofilii ;)

Gość Mdt15
Mądra i dobra dziewczyna chce zainteresować chłopaka inteligencją, skromnością, prawdziwą kobiecością, a pusta stringami, ogolonym kroczem, ciałem na każde żądanie, a za tym idą tabletki. Pusta dobra jest na raz a mądra na całe życie

Gość biała tamponiara
cron - nie przesadzam!! Przeeciez nie wiem czy wpasuje się w jego gust, moze on woli na łyso jak u 12latki albo wielkie zarośniete bobry, jakie maja brudne i zapuszczone babochlopy! Moze sie do mnie zrazic, ze ejstem infantylna albo zaniedbana. Naprawde nie wiem co mam robic!

Gość cron
Mdt15 - rozumiem że kobiety dzielą się na mądre zarośnięte i głupie ogolone ? biała - ogól tylko jedną stronę :)

Gość biała tamponiara
no przeceiz sa ludzie wilki... nadmierne owlosienie u ludzi to juz totalne zezwierzęcenie!

Gość biała tamponiara
cron kobiety dziela sie na ogolone - czyste i świeze, z owlosieniem - brudne i zaniedbane :P

Gość cron
żeby nie było, tabsów nie popieram ;)

cron....skoro zachod nie jest wyrocznia to skad polki nagle zaczely sie golic po 89 roku??? w polskiej tv wszystkie gry i programy rozrywkowe sa ze Usa......zenada.pl ps. Taniec z Idiotami,Szansa na sukces dla Idiotow.....itd itp

Gość biała tamponiara
a co do golenia jednej strony, zawsze moze mnie zostawic, bo powie, ze jedna strona jest zbyt łysa a druga zbyt owłosiona :( Zostaje mi tylko sznur i do lasu... :(

'' Nie mam kompleksów. Usta są do całowania drogie dziecko. Obyś nie płakała kiedyś przez swoje wyzwolenie. Szczęście prawdziwe buduje się na Bożym błogosławieństwie a nie na grzechu i zboczeniu. Pana Boga nie poprawimy '' --> jakaś zadufana w sobie Panna, (żeby nie powiedzieć stara Panna :D) założyła mało inteligentny temat i próbuję nas pouczać... Skoro koleżanka taka świątobliwa , to powinna wiedzieć , że niestosownym jest także wytyczanie komuś grzechów . Skoro idziemy tą ścieżką,to Bóg powiedział : Kto czuję się bez grzechu,niech pierwszy rzuci kamień' , resztę dopowiedz sobie sama... dla mnie jesteś osobą co najmniej śmieszną,żeby Cię nie urazić, założyłaś temat i jak lew bronisz zdania naukowców. Czyli to że golę swoje miejsce intymne i nosze stringi - wg jest grzechem i zboczeniem? czy ktoś jeszcze ma podobne pogloądy jak koleżanka Mdt15 ? ;P chętnie poslucham ;)