Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany5588

Zakochałem się w przyjaciółce pomocy

Polecane posty

Gość Załamany5588

Zakochałem się w mojej najlepszej koleżance. Robię wszystko żeby być jak najbliżej niej. Jak w żartach mnie dotyka za rękę plecy itp zaraz mam motyle w brzuchu. Widuje się z nią codziennie a jednak boję się wyznać jej miłość. Boję się że da mi kosza i nie będę się więcej z nią widywać. Wolę być z nią jako przyjaciel niż po miłosnym wyznaniu zakończyć znajomość. Jak widzę ją z jakimś chłopakiem to aż mnie trzęsie. Teraz też jakiegoś ma ale modlę się codziennie aby nic z tego nie wyszło. Pomocy

Gość ile macie lat

Gość po 20 latach nadal kochasz
stary współczuję:O skoro kogoś teraz ma to nic nie zrobisz, może ci się poszczęści i będziesz ocierał jej łzy po rozstaniu

Gość tez krolowa sniegu
jak powiesz ze kochasz to juz nic nie bedzie jak dawniej, jezeli ona nic do ciebie nie czuje to mozliwe ze zarowno ty jak i ona bedziecie czuli sie niezrecznie po tym wyznaniu, mozesz stracic przyjazn, z drugiej strony moze okazac sie ze cie lubi ale jest niesmiala i swoim wyznaniem mozesz ja zdobyc

Gość Załamany5588
Ja mam 19 lat ona 18. Dodam jeszcze tyle że razem świetnie się czujemy. Często mówi że zawsze poprawiam jej chumor jestem zabawny itp