Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -esperanza-

srfustrowana tym krajem

Polecane posty

Gość -esperanza-

Wrr mam dość. Mam 19 lat, studiuje zaocznie i nie mogę znależć porządnej pracy. Mam doświadczenie, hm raczej nikłe, rok jako hostessa, 5mies w telemarketingu, i 3mies z ulotkami;P. Za studia muszę płacić, za stancje też, więc nie mogę pracować w Multikinie za 4,5 na godzine. Telemarketingu szczerze nienawidze. Ostatnio kobieta zaprosiła mnie na rozmowe rekrutacyjna w firmie X , żeby mi przez 20minut wypominać, że nie mam doświadczenia. Eh... zna ktoś namiar na prace w Poznaniu?

Gość jedź do hamburga
do burdelu, i nigdy już do nas nie wracaj

Gość efwetwe
ogłaszasz się w internecie że dajesz za 200 zł za godzinę tylko uważaj bo po paru miesiącach możesz zyskać alfonsa a potem ciężko z odwrotem ;)

Gość -esperanza-
bardzo zabawne! nie jestem i nie mam zamiaru zostać dziwka

Gość a co to za różnica
głodować w sudanie czy w polsce :o

Gość -esperanza-
dokładnie. Co to za rożnica. Zarobie 1000zł zapłace 350 za studia i 500 za stancje, a co z resztą? Ksero, jedzenie, ubrania, komkarta, karta do telefonu? To wegetacja.

Gość efwetwe
polska jest 100 lat za murzynami. nic sobie nie wywalczyliśmy co oni dostają z pocałowaniem ręki i prącia przez białe kobiety :o przynajmniej ci sprytni i szczęściarze, którzy wyjeżdżają tam gdzie panuje kult czarnego człowiek - np. usa, uk

o prace jest bardzo ciezko bez doswiadczenia, a Ty jeszcze dodatkowo studiujesz wiec masz ograniczony czas - podczas sesji pewnie bedziesz brala wolne - to zaden interes dla pracodawcy jak do firmy przychodza aplikacje to sie zaprasza najlepsze osoby

Gość sandra 123
ja studiowałam w poznaniu jakies 4 lata temu- zaocznie i z pracą też było ciężko. Pierwszą moją pracą była produkcja- pobudki o 4.00 rano, żeby dojechać na 6.00 do fabryki, ale wspominam miło :) A co studiujesz autorko??????

Gość -esperanza-
dziennikarstwo na UAM-ie

Gość adda34
nie narzekaj . Zawsze moze byc lepiej . Pamietaj o tym ze w zyciu jest roznie . NIektorzy spadaja , a inni sie pną . Teraz moze jest zle , ale za 5 lat moze byc inaczej .

Gość -esperanza-
a żeby mieć doświadczenie trzeba je zdobyć, tylko jak skoro nie chcą zatrudniać