Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majo42

Córka sąsiadów oskarżyła mojego syna o gwałt!

Polecane posty

Gość majo42

Teraz prawda wyszła na jaw że mój syn tego nie zrobił i zastanawiam się czy on powinien złożyć oskarżenia przeciwko tej dziewczynie . Syn powiedział mi że on jej tego nie odpuści , ona przyznała się do winy , nawet przeprosiła a on napluł jej w twarz i zwyzywał od suk przy mnie . Ja się wściekłam na niego , bo myślałam że stał się taki jak ojciec , jego ojciec nigdy mnie nie zgwałcił ale przez kilka lat dręczył mnie psychicznie i fizycznie . Nie uwierzyłam mu :(

Gość maz cie dreczyl
tylko kilka lat?

Gość majo42
złomotał ja ale legalnie tyle , że nie zapłacił

Gość majo42
Tylko lat bo jak syn miał 7 lat to uciekłam od mężą , teraz jestem pewna że mój syn tego nie zrobił , ta dziewczyna go przeprosiła i teraz zastanawiam się czy on rzeczywiście powinien złożyć donos przeciwko niej :(

Gość majo42
mąż mi też nie płacił to uciekłam

heh pewnie dziewczyna zrobiła sobie dzieciaka i chciała to ukryć przed rodzicami i szukała "frajera"

Gość powinien
bez 2 zdań!

Gość www.tnij.org/cena2010
córka sąsiadów powinna odpowiadac za zniesławienie ale najpierw niech w spokoju urodzi

Gość majo42
Ta dziewczyna chciała się po prostu odegrać na nim bo mieli jakieś porachunki między sobą

Gość
niech zozy pozew o straty moralne, ladnych pare tysiecy odszkodowania mozna dostac a jeszcze powinni ja scignac o krzywoprzysiestwo, ale to chyba z urzedu...

Gość majo42
Ona nie jest w ciąży , tak go poniżyła a teraz mimo wszystko jest mi żal tej dziewczyna . Jej rodzice krzywo się na nas patrzą , syn do tej pory jest na mnie wściekły , ma do mnie żal z tego powodu :(

Gość na miejscu twojego syna
bym jej wpierdoliła!

Gość Madrość narodu
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.

Gość aaagneska
Jak przeprosila to ok, lepiej odpuscic jej. Jesli rozpowiadała o tym na prawo i lewo to mozecie jaoskarzyc. Zreszta twoj syn plujac w jej twarz wcale nie lepiej sie zachował.

Gość majo42
Nie uwierzyłam mu bo przestraszyłam się tego że stał się kopią swojego ojca , przez kilka tygodni myślałam że to prawda , teraz moje relacje z nim są kiepskie :(

Gość majo42
Ona poszła z tym rzekomym gwałtem na policje , teraz i tak będzie miała sprawa z urzędu za składanie fałszywych zeznań , a syn mi powiedział że on jej nie ma zamiaru tego darować!

Gość
to przestan sie powtarzac tylko zalozcie jej proces o straty moralne

Gość do aaagneska
jesteś kolejną pierdolnietą feministką :O :O

Gość lady mary
Ja na Twoim miejscu przeprosiłabym syna i porozmawiała z nim szczerze , aby zrozumial Twoje stanowisko w tej sprawie. Przeproś go . Twoj syn to zapewne dorosły męzczyzna i jego honor i godnośc zostały zdeptane przez jakąs k.....ę . Wspołczuję Wam.

Gość ja jestem za tym by dał już
jej spokoj,ta dziewczyna i tak ma juz dosc problemow.

"ja jestem za tym by dał już jej spokoj,ta dziewczyna i tak ma juz dosc problemow." Hahaha :D no tak, ona jest główną pokrzywdzoną całej sytuacji :D

Gość majo42
Syn ma 19 lat a ta dziewczyna jest rok od niego młodsza , oni to jeszcze dzieci . Spróbuje jeszcze porozmawiac z synem na ten temat , może to coś da . Dziękuje za rade

Gość może to dziewcze to jeszcze
dziecko ale niech odpowiada za swoje czyny! wcale się nie dziwie że ją opluł!

Gość cececece
21:44 [zgłoś do usunięcia] aaagneska Jak przeprosila to ok, lepiej odpuscic jej. Jesli rozpowiadała o tym na prawo i lewo to mozecie jaoskarzyc. Zreszta twoj syn plujac w jej twarz wcale nie lepiej sie zachował. Jak wedlug ciebie mial sie zachowac? moze mial ja jeszcze przytulic?

Gość Kiedy jesteś całkiem sam
a w sercu czujesz żal, pamiętaj o tym , że zawsze możesz........... http://www.youtube.com/watch?v=WUSYb3igXzI Rozchmurz się i nie przejmuj zbyt bo życie jest chwilą i szkoda czasu na złość i strach. Zdystansuj się i znajdź porozumienie, na końcu uśmiechnij sie do siebie w lustrze i żyj dalej!:) Pozdrawiam

Gość Kajtuś
brzydko bardzo ale młoda jest i głupia, filmów się naoglądała. Zapomnijcie, żyjcie dalej - na szczęście się opamiętała.

przde wszystkim powinnas przeprosic syna za to ze nie uwierzyłas mu tylko z góry założyłas ze wdał się w ojca, potraktowałas go niesprawiedliwie. Porozmawiaj z nim. Dziewczynie lepiej odpuscic bo i tak zapłaca za to jej rodzice nie ona, chyba ze zażadacie by opublikowała przeprosiny ale nie wiem czy istnieje taka mozliwosc. Napluł jej w twarz... dobrze ze jej nie uderzył tez by mi chyba nerwy pusciły w takiej sytuacji, młody to wyrywny

Gość Kajtuś
gówniara zachowala się źle, ciekawe czemu to zrobila? nieodwzajemnione uczucie?