Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio pechowa

Skorzystalam z tarota i mysle ze to prznioslo mi pecha

Polecane posty

Gość ostatnio pechowa

Poszlam pierwszy raz do wrozki we wrzesniu tego roku . Jej wrozba wydawala mi sie malo prawdopodobna ale cos mowila o stracie tylko bardzo ogolnie. Po miesiacu skorzystalam z innej wrozki przez internet. Pytalam glownie o sprawy uczuciowe. W listopadzie pierwszy raz w zyciu okradziono mnie - cala torebke mi ukradli z dokumentami pieniedzmi. Teraz dostalam wypowiedzenie w pracy . Czemu wrozka nzwlaszcza ta internetowa nie ostrzegla mnie przed strata , piwinna widziec TO W KARTACH . Przypuszczam ze ta wrozka internetowa mogla poprzez jakis rytual sciagnac na mnie pecha . Malo kiedy pamietam sny a teraz zaczely snic mi sie koszmary. Ludzie uwazajcie do kogo piszecie i co mu podajacie za dane ja podalam imie nazwisko i date urodzenia . Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora. przeciez ktos moze wam zaszkodzic czarna magia - malo to szalencow teraz . Ja uwazam ze wrozka internetowa zamiast mi pomoc to mi zaszkodzila poniewaz reklamowala sie tez jako specjalistka od roznych rytualow ale ja ja o nic z tych rzeczy nie prosilam ale przypuszczam ze mogla cos wykonac co przyciagnelo do mnie zlo.