Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerine

zemdlałam..

Polecane posty

Gość katerine

dzisiaj w szkole zemdlałam, na początku zrobiło mi się słabo i strasznie zachciało mi się pić, a potem obudziłam się na podłodze i nic nie pamiętałam. miał ktoś z was podobną historię?? może to początek jakiejś choroby?? odwodnienia albo cukrzycy ? albo po prostu samo z siebie wyszło?? jak myślicie ? ;d

Gość katerine
okazało sie potem , że to nauczyciel ze złosci na mnie rzucił we mnie kredą

to zależy. brałaś jakąś tabletkę, np. przeciwbólową? co jadłaś? co robiłaś? po wuefie byłaś, czy coś?

Gość katerine
taa jasne;pp u nas nawet kredy nie mają;DD pewnie podrobiło się pode mnie jakieś dziecko neostrady :D:D no więc tak.. nic nie jadłam i nie piłam prawie nic, ale to codzienność dla mnie, nigdy nic nie jem, ogólnie bardzo mało piję.. tylko właśnie zastanawia mnie to, że tak nagle zaczęło mi się strasznie pić.. a najgorsze jest to, że podobno dostałam jakiś drgawek.. a ja nic kompletnie nie pamiętam;/ spotkał się ktoś z was może z podobnym przypadkiem ?

Gość katerine
mariusz.. kolejne dziecko neostrady.. twoja 'wypowiedź' jest doprawdy żałosna;/ od razu widać dziecko, że nie masz czego robić na chacie :D jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie pisz;/ buhaha po 1 u nas nie ma katechetki, po 2 nie chodzę na religię cioto!;d

wiesz, może Twój organizm już nie dał rady, skoro mało pijesz, i jesz. pewnie zbrakło mu wody, to się upomniał na swój sposób ;) radzę popytać na jakimś forum medycznym. tu jak widać wyżej nie za bardzo Ci pomogą :P pozdrawiam!

Gość mariusz pierdol sie...........

Gość KAFFFFFFFA
idz chłopcze spać OK!!!!!!!!!!!!

Gość katerine
no muszę więcej pić;p heh fakt wszędzie dzieci neostrady pisze mariuszek taki na kafeteri i tylko forum zaśmieca;/ i nic nie wnosi do tematów, żal mi go naprawdę;pp zapewnie ściąga teksty z netu i się ich wyucza na pamięć, a potem szpanuje na forach buhahahaha normalnie to by za takie coś po ryju dostał, więc mu fora zostają :D

Gość amandakafe16
no więcej pić to na pewno, ale drgawki.. dziwne.. coś może być oprócz zwykłego osłabienia..