Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam teeegooo

Po co to robicie???????????

Polecane posty

Gość nie kumam teeegooo

Odrabiacie zadania domowe za kogoś, tłumaczycie im teksty z języków obcych... Nie rozumiecie, że wychowujecie pokolenie śmierdzących leni? Zresztą te dzieciaki wcale nie są wam wdzięczne, tylko śmieją się z was, że istnieją tacy frajerzy, którzy w parę minut wyręczą człowieka we wszystkim :O Wy pracujecie za nich, a oni grają sobie na kompie, albo siedzą na czacie i tylko od czasu do czasu zerkną, czy już odwaliliście za nich robotę... No i powodzenia w przyszłości, jak będziecie prowadzić swoje dzieci do np. lekarzy, którzy ukończyli edukację dzięki "pomocnym" forumowiczom... :O

Gość nie kumam teeegooo
Ale nie chodzi o lekarzy spędzających czas na kafe, tylko o osoby, które dzięki "pomocy" kafeteriuszy przebrną przez całą edukację i potem zaczną wykonywać swój zawód! Obojętnie jaki...

Ja to robię z dwóch powodów - płacą mi za to ciężką kasę... Nigdy nie będą mi sięgać nawet do pięt i nie zostaną moją konkurencją :P

Gość ukf
popieram, strasznie mnie to drażni.."angielski pare zdań, pomoże ktoś pliz" :o

a tam szukasz problemu tam gdzie go nie ma. A nie przyszlo ci do glowy, ze moze ktos naprawde czegos nie wie i nie ma kogo zapytac albo poprosic o pomoc? Tak...kazdy sobie...egoizm staje sie coraz powszechniejszy.

Gość sziszaaaa
no sorry a jezeli ja mam cos czego nie rozumiem to wcale nie smieje sie z tej osoby ktora mi to wytlumaczyla tylko jestem jej wdzieczna. a tak poza tym to trzeba pomagac drugiemu czlowiekowi a przynajmniej wytlumaczyc bo nie wszyscy sa tacy madrzy ze pojda na studia medyczne.

Gość nie kumam teeegooo
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem :O Nie chodzi o żadne studia medyczne :O I właśnie o to mi chodzi, że ja chętnie WYTŁUMACZĘ. I to tak dobrze, że dana osoba w przyszłości poradzi sobie sama, bo ZROZUMIE. A nie odwalę za kogoś zadanie, które ten dzieciak bezmyślnie przepisze... Naprawdę nie widzicie różnicy między "wytłumaczcie mi" a "zróbcie to, plis"??? I co to ma wspólnego z egoizmem??? :O Ja pomogę za darmo, ale naprawdę POMOGĘ, a nie nauczę lenistwa i pasożytowania! :O

Gość liizziikompany
wez autorko zazdrosna jestes czy cos? zawistna małpa .. nie bedzie ci sie wiodło w zyciu z taką postawą.. odwal sie od tych młodych bo sama nielepsza jestes pewnie.. :O co za kretynizm sie rozmnaża PANDEMIA normalnie.. kolejna co mysli,ze jest zajebista ... zeby ci nikt w niczym nie pomagał;]

Gość nie kumam teeegooo
zołza - mam :P

Gość nie kumam teeegooo
Taaaak, zazdroszczę tępoty :) Masz rację :)

nie kumam teeegooo---> popieram twoją opinię w 100%!!!!!!!!! Co z tego, że ktoś rozwiąże zadanie za małolata, skoro przy następnym ten leń dalej nie będzie sobie mógł poradzić? Ale co tam, znów wejdzie na kafe i znów jakiś frajer poda rozwiązanie na tacy... Jak się czegoś nie umie to trzeba się tego NAUCZYĆ, np. w szkole na lekcji, gdzie się człowiek ma uczyć a nie pisać sms-y pod ławką.

Gość nie kumam teeegooo
Najahaje2 - nic dodać, nic ująć