Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 83

Mam bezplatne konto w Lloyds wracam do PL -musze je zamknac?

Polecane posty

Gość Karolina 83

Mam wazna sprawe rodzinna i zarowno urzedowa a i tam mam bilet na swieta wykupiony wczesniej . Mam bezplatne konto w Lloyds , ale jeszcze dostaje working tax credit i juz zglosilam w Revenue ze rezygnuje z pracy (jest to praca przez agencje) ale powiedziano mi ze working tax credit bedzie przelewany na moje konto jeszcze przez 8 tygodni. ja nie wiem kiedy wroce do UK a slyszalam ze lepiej zamknac konto w w Lloyds. czy mozna zamknac konto wysylajac list z PL z prosba o zamkniecie po 8 tygodniach gdy wstrzymaja mi working tax credit . Prosze o rade moze ktos mial podobno sytuacje lub sie orientuje bardziej . Pytalam w banku to powiedzieli zebym poprosila w revenue o czek z wyplata working tax credit ale chyba nie ma takiej mozliwosci .

Gość oczywiscie ze jest mozliwosc
otrzymania czeku z Revenue. To naprawde zaden problem.

Gość sprezynka
jak dobrze poszukasz na forum to na jakims topiku jest podany numer na polska infolinie do lloydsa .ten numer dziala tylko z telekomunikacji ale mozna zrobic wszystko.nie mam go pod reka teraz postaram sie podac wczesniej.ale konto lepiej zamknac bo nawet jesli masz darmowe to i tak roznie to bywa ,a za jakis czas jeszcze narosnie ci jakis debet i opiero zaczna sie problemy.