Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyrenaaaa

Jestem chyba w ciazy! a facet mnie rzucil! blagam o pomoc!

Polecane posty

Gość yyyrenaaaa

Sytuacja wygląda tak: Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany. Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą) Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami. Nie wiem czy sobie wkrecam.. ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik. test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni) Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu

Gość SylwuniaSSS
Moim zdaniem nie jestes w ciązy, test ciazowy robiony po miesiacu od stosunku powinien byc wiarygodny, ale rozumiem ze sie wkrecasz... bo ja mam teraz tak samo, widze u siebie oznaki posiadania w sobie bobaska chociaz dwa testy wyszly negatywnie. 3mam kciuki i pozdrawiam :)

Gość SylwuniaSSS
a co do porannego moczu, to nie znam tego testu ciazowego. Ja uzywalam pre-test i przeczytalam dokladnie ulotke. Tam było napisane ze jezeli jest juz po terminie planowanej miesiaczki ktora sie nie pojawila to nie trzeba robic z rannego moczu.

Gość eeellllina
Współczuje... Rodzice Ci na pewno pomogą.

Gość yyyrenaaaa
Dziewczyny pomózcie mi :(

Moja droga, gdybyś przeczytała ulotkę testu wiedziałabyś, że daje wynik pozytywny w terminie spodziewanej miesiączki! Czegoś tu nie rozumiem: 1. Nie współżyłaś ryzykownie w niebezpieczne dni(samo z siebie wyklucza ciąże, nie uważasz?) 2. Dostałaś miesiączke w terminie! w ciąży normalnej miesiączki nie ma, może być ewentualnie bardzo skąpa, ale nie 7-dmio dniowa!!!! 3. Robiłaś test trzydzieści dni po stosunku!!! Mi bobo wyszedł 10dni po stosunku! Czasami testy się mylą, ale nie sądzę, że po 30dniach Podsumowując na 100% nie jesteś w ciązy! A jeśli się martwisz idź do gina, tutaj nikt Cię nie zbada!

Gość gfgdg
A ja bylam w ciazy test byl negatywny i mialam okres

Gość fsdfs
g;upia jestes

Gość loooo jezu ze tasz takie cos
jeszcze nie wysterylizowane twoje dzieci będą tak samo głooopie jak ty czy głoooopsze ?? 🖐️))

Ten sam tekst pod innym nickiem . To ten sam kretyn (bo tak już o nim mówią na forum. Podszyw!! Dużo osób cię już rozpoznaje.

Gość gadzeciaraaaaaa
nie wystraczy isc do ginekologa _

Cieszę się że coraz więcej osób potrafi rozpoznać prowokację:). Olka oby więcej takich osób.

Gość ttttrrrina
Dziewczyna sie pewnie martwi, a wy wypisujecie bzdury zamiast rzeczywiscie ocenic jej sytuacje.