Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margeritkaaaaaaaaaaa25555555

Preznent dla meza i dziecka na gwiazdke i mikolaja?

Polecane posty

Niewiem co kupic mezowi pod choinke i mojej corci, ktora ma 9 miesiecy.Na mikolaja kupilam corci ( ladna sukieneczke, bluzeczke i rajstopki) i mezowi zestwa kosmetykow.A niemam pomyslu co na gwiazdke?Jkaies propozycje.Nie mam za duzo kasy .Tak do 100zł dla nich oboje.

Gość swqd
ale beznadzieja papcie na gwiazdke to dostaja stare baby a nie dzieci

Gość swqd
co wy z tymi ciuchami dzieci od mikolaja chca zabawek a nie ubran

Gość adsfldj
albo pieniądze na dragi dziwki i alkohol żartuje

Gość polsckaaa
tak?? niewiedzialam ze papcie Swinka peppa w takim malym rozmiarze dostaja strauszki.. to chyba widac ze pantofelki sa dla slicznej malej niuni;) i to bardzo dobry pomysl na prezencik niedrogi a sliczny:)

Gość swqd
beznadziejny pomysl to raczej prezent dla matki i pozniej juz nie bedzie musiala kupowac

Gość ona zabawkowaa
a ja mysle ze zabawki dostanie od dziadków,znajomych,chrzestnych to po co amma ma kupowac kolejne zeby sie waliliy po domu? tym bardziej ze to małe dziecko wiec z tymi zabawkami tez ostroznie trzeba, wiec mama w sam raz moglaby kupic jakies ładne papuszki;)czy inne ubranka

Gość swqd
nie wiem jak wywnioskowalas to ze dostanie zabawki od innych skoro autorka o tym nie wspomina

Gość laptopowiczkaaa
droga nieznajmoa a czy autorka wogole wspomina o jakims pomysle ??? NIE! wiec nie wyklucza ani zabawek,ani ubranek ani papucków.. wiec wiesz zazwyczaj w 99% przypadkach jest tak ze zabawki daja dzidkowie i chrzestni,znajomi wiec mama moglaby kupic cos ladnego,praktycznego,cos w co ubrałaby swoja córunie na świeta naprzyklad..

Na mikolaja juz kupial sukieneczke bedzie miala na swieta w co ubrac. Mala ma 9 miesiecy- i niewiem co takiemu dziecku kupic.Jaka np. zabawke

Takiej małej osóbce najlepiej kupić coś co się przyda - ciuszek, albo jaką rozwijającą zabawkę. a dla męża może jakiś oryginalny gadżet bądź grę komputerową. Całkiem ciekawym rozwiązaniem może być na przykład voucher na relaksacyjny masaż - mężczyźni też lubią takie rzeczy :)

Gość malinka_k
Jesli chodzi o męza to ja juz wiem ze bedzie to fajna bluza a do tego dołoze mu jeszcze perfumki Kenzo-bo ta oferta jest jak najbardziej atrakcyjna http://www.superpharm.pl/superoferty/

Gość pmilenka
Mężowi może jakiś krawat, zegarek albo ładną koszule dla dziecka wymarzona zabawke albo list od mikołaja http://www.listymikolaja.pl/ maja tez video fajny orginalny prezent :)