Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to tylko jaaaa

Co oznacza ostatnia aktywność na skype?

Polecane posty

Dzisiaj ktoś był dostępny na skype a ostatnia aktywność kilka dni temu.Czyli co...dzisiaj tylko sobie siedział na dostępnym a ostatnio z kimś rozmawiał kilka dni temu?

Gość asdfsafs
chodzi zapewne o aktywność seksualną. większość kafeteriuszek ma wpisane "nigdy" 🖐️

Gość smackthat
to znaczy np kiedy twoj znajomy byl ostatnio dostepny na skypie

Gość może ma dwa konta

hej a gdzie to mozna sprawdzic na temat aktywano,ści skype?bo w sumie tez mam tak problem,zeby sie dwoeidziec,mogłabys mi powiedziec gdzie to się sprawdza?

Właśnie w tym rzecz że sama nie wiem dlaczego mi się to wyświetliło.Mam już skype od jakiegoś czasu i do tej pory takie okno miałam tylko raz.Później kombinowałam na wszystkie strony i zawsze było tylko "ostatnio widziany".A wczoraj nagle oprócz tego pokazała mi sie ostatnia aktywność kontaktu.Dzisiaj weszłam na skype i było normalnie.W tej chwili jestem dostępna i rozmawiam z kimś i okno znów jest inne bo pokazuje ostatnią aktywność.Chyba ci nie pomogę,bo nie mam zielonego pojęcia skąd to się wzięło.Moja wersja skype to 4.1.0.136

Gość Gary8
Ja mam właśnie z koleżanką, że ostatnio widziana dziś około 8 rano, a ostatnia aktywność 11 godzin temu. No to logiczne, że na skypie oboje byliśmy widoczni dziś rano, a to 11 godzin temu to pamiętam, że wyskoczyło mi powiadomienie o jej urodzinach. To jest jakaś aktywność ogólnie wykonana przez człowieka, albo kiedy gadał, albo kiedy pisał, albo gdy automat wysłał za nią powiadomienie o urodzinach.

Gość gość
mam pytanie jak jest ktos aktywny na skype to znaczy ze jest i rozmawia czy to bmtez bedzie pokazywalo jak ma zainstalowane na tel i jest zalogowany bo jak pisze ze jest aktywny teraz to rozmawia czy nie

Gość Ciekawa
Dnia 4.12.2009 o 23:44, to tylko jaaaa napisał:

No i dowiedzialam się:( Dzięki

Jak to jest