Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucjolaktoswolawolamniepoprzez

Muzyczne rozrzewnienia- dajcie cos

Polecane posty

Natchnijcie mnie. Przeszukuje youtuba i zapuszczam sobie standardy, wspominki z lat durnych. Macie jakies piosenki na poprawe nastroju, pokiwanie sie, powspominanie, albo posmucenie? Dopuszczalne utwory powstale przed 1990 rokiem. Z gory dziekuje. :)

Matko lata tego nie slyszalam. :) Ale az sie we mnie wszystko smicha. Koszmarek, ale fajne wspomnienie. Dawac jeszcze! Ludziska! Lucciola jest piekna, ale przerazala mnie w dziecinstwie. :) Teraz tez slucham ze scisnietym serduchem. :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dou you really want to hurt meeeeee ???? :) A byla jeszcze taka piosenka. Taki lysy, chudy gej, jedzie w pociagu. Ma taki cienki glos. A teledysk jest o tym ze go ojciec z domu wyrzuca, bo jest gejem. Co to bylo???? Wie ktos? A mnie sie przypomnialo oczywiscie: Last Christmas I gave you my heart na na na

Stop i bluc velvet. sam seks i uczucia. masakra. DZieki za przypomnienie. :) A kto kojarzy: http://www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk Jak ktos sie zglosi to zdradze moj tajny sekret dotyczacy tej piosenki :)

Gość ja kojarze
:)

Dobra obiecalam to zdradzam.... Bylam w zeszlym roku w pierwszym rzedzie na konciercie Right said fred. Byla wykurzysta burza, koncert w plenerze. Chlopaki spiewali w deszczu I am too sexy a ja z garstka osob dawalismy czadu taplajac sie w blocie. Obciach jak nic, ale bylo cuuuuuuudnie. :) Wstyd sie przyznawac. :)

Gość ja kojarze
żaden wstyd:)

Fakt piekny seksofinik, piekna piosenka. Dziekuje. :) A jak przy seksofoniku jestesmy. To wyszukajcie sobie Lily was here. Znam na pamiec cala partie i seksofonika i gitarki. Arcydzielo. :)

Gość zatroskana 1298346
powiedzcie mi jak sie nazywala piosenkarka podobna do Roxette blondynka z krotkimi wlosami nazwisko nielson chyba i spiewa piosenke jedna pt Maybe....