Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama sylwestrowa

wyjazd bez dziecka

Polecane posty

Mam 2 letniego synka którym zajmuje się większość czasu sama ( mąż pracuje) w zwiazku z czym moj synek jest do mnie bardzo przywiazany... problem polega na tym ze maz zaplanowal 3 dniowy wyjazd na sylwestra ale bez synka... maly ma zostac z dziadkami oraz ciotka i kuzynka meza ktore niemal ubostwia wiec opieka super ale ja mam ciagle obawy czy on nie jest za maly... czy nie bedzie teskniel...plakal... czy nie wplynie to zle na jego psychike...moze jestem przewrazliwiona ale ja go kocham i nie chce zeby czul sie opuszczony...

Gość nununu
nie przesadzaj;)to tylko trzy dni,twojemu synkowi taka rozlaka tez dobrze zrobi;)skoro ma swietny kontakt z ludzm z ktorymi ma zostac;)a i tobie rowniez taki wypad sie z pewnoscia przyda;)

Gość biedny twój maz
związał sie z kobieta, a ma kooore domowa 😭

Gość dziś się nie loguję
nie przesadzaj, nie rób z dziecka sieroty. Sama napisałaś, ze dziecko te osoby uwielbia wiec w czym problem? Nie zostawiasz przecież synka z obcymi osobami... Ja mam w rodzinie 6 latkę, która nigdy z nikim nie została bo jej rodzice trzęsą się o nią jak galareta... jesteś przewrażliwiona i tym robisz krzywdę nie tylko sobie ale i dziecku

no pewnie macie racje i pewnie bardziej ja przezyje to rozstanie niz on ale jak pomysle ze mam go zostawic to mam watpliwosci... no ale to w koncu juz 2 letnie dziecko anie 2 tyg niemowle:)

nie no bez przesady. Brat mojego meza z zona jechali na tydzien do angli w odwiedziny do siostry i swojego 3 miesiecznego chlopca zostawili z jej rodzicami i nie mu nie bylo nie plakal to 2 lletnie dziecko spokojnie mzoesz zostawic tym bardziej ze lubi te osoby

zrób jak uważasz wiesz leoiej co twoje dziecko czuje i potrzebuje napewno go przygotuj rozmowa

najwiekszy problem ze jak ja wychodze nawet do sklepu i on zostaje z dziadkami to jest straszna awantura... potem jest ok ale jak juz jest pora spania to on stoi w oknie i czeka na nas i nie chce isc spac z nikim innym... chociaz przy tej kuzynce (13 l) zapomina ze ma matke i ojca wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemow ze spaniem...