inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Jeszcze jest tesco dla ciebie dla rodziny i tym razem to znowu ja............ to również moje projektełe.................. kto wie może jeszcze wróce na f23 :D zapomniałem że amant wszechczasów to też ja ;) Oj.... a jak pieknie się sam ze sobą kłóce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Nie przesadzajcie, i prowo się udało i topik niezły wyszedł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcesz mieć zas bana Napisano Grudzień 5, 2009 ale dzidzius kocha takie sytuacje co nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Chcesz miec zas bana ----> a my się znamy osobiście? :P jeszcze o misiaczku_D zapomniałbym........ ten projekt jest jeszcze uśpiony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 achtung DESZNIKE na topike ---- uważaj bo jeszcze ci ktoś urwie Twój woreczek...... i go usmaży a na koniec da lwom na pożarcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pod wielki wrazeniem Napisano Grudzień 5, 2009 Desznik ze Ty umiesz zrobic podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desznike no dawaj do atake Napisano Grudzień 5, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 A nad czym tutaj prosty człowieczku debatować.......... wielu ludziom brakuje pokory i inteligencji.......... mnie oczywiście brakuje wyłącznie tego pierwszego bo inteligencje mam............ zapomniałem tylko jeszcze o - krolowej przystojnych facetow - lady love - brzyduli31 - i Iwiee.... ale jak przypomnie mi się jeszcze coś to......... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj zoladek nie trawi takich Napisano Grudzień 5, 2009 gowien jak sukinsyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki pomaranczo Napisano Grudzień 5, 2009 lacze sie z toba w bolu sukinsyn sra na zielono a jarus na zloto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 SŁOWICZKO .......... wyładź już.... i nie baw się ze mną w kotka i myszke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desznik robi teraz za ducha Napisano Grudzień 5, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 ale Wam sie nudzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Czarna dziura ---- wiesz co kotku? mnie na 100% się nudzi......... i właśnie wykorzystuje swój wolny czas w pożyteczny sposób :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 sukinsyn widze wlasnie jak poytecznie tutaj spedzasz czas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 czarna dziura - a co? ten mój wolny czas ma się marnować?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 nie,nie absolutnie go nie marnuj, toz to grzech smiertelny marnowanie czasu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 24, 2009 Aster Kuraiko Samanta Lisiczka Tamara Translate Prawiczek z wiarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nieeeeeeeeeeeeee Napisano Grudzień 24, 2009 a mnie tu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tera wiadomo ze ta idiotka Napisano Grudzień 24, 2009 odgrzebuje stare topiki , co za debilka z tej pustaczki slowika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dppppppppppppp Napisano Grudzień 25, 2009 Taśma Robaczek Papierowe Nożyczki nie pamiętam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 25, 2009 radze pomyslec nad wizyta u psychiatry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość latko Napisano Grudzień 25, 2009 paczko radar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 31, 2009 a album b - breloczek c - Cejlon d - drewno e - eliksir f - fotografia g - grupa h - halka i - innowacja j - jama k - kwiat l - laptop ł - łyżwy m - maska o - obraz p - papier r - ranga s - slogan ś - ślad t - tama u - ulga w - waga y - ywet z - zegar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Dzięki że rozkręcacie ten topic......;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 1, 2010 a - b - :) c - :D d - e - f - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooooooooooooooo Napisano Styczeń 2, 2010 jupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 10, 2010 Kant pozdrawiam środkowym palcem shatyn kabel daniel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 13, 2010 :) podniose swój................... stary temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach