Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszki

czy wypada ?

Polecane posty

Gość paluszki

Witam moja siostra ma wesele w styczniu , nie wiem jak mam się ubrać czy wypada nakladać taką o to sukienke ?http://i294.photobucket.com/albums/mm112/morfisek/F-176aa.jpg czy jest za cienka? jesli wypada prosze o dodatki do niej ,buty jakaz narzuta na plecy . z góry dziękuje i przepraszam ze załowyłam taki wątek ..

Gość paluszki
dziekuje za wypowiedz , a czy mógby ktoś mi pomóc wybrac do tego buty i cos na plecy?

Gość powiem szczerze
ta sukienka nie nadaje sie na styczen za bardzo :O jest za bardzo leciutka -na wesele w maju badz miesiacach letnich bylaby idealna ,a poza tym kolorystyka...-no ja akurat na zime unikam bieli,a poza tym ten kolor powinien byc zarezerwowany dla panny mlodej, wiec raczej nie wypada, szczegolnie, ze jestes jej siostra.porozmawiaj moze z siostra co ona o tym sadzi, ja bym jej na twoim miejscu nie wybrala.

Wypada. Tylko dla pewności zapytaj siostry czy ona nie ma nic przeciwko. Rzeczywiście, ta sukienka na styczeń to nie za dobry pomysł ale pytanie było czy wypada więc odpowiadam że tak :) no i buty ? na pewno nie błyszczące żebyś nie wyglądała jak choinka! pozdrawiam

Gość soliddd
biala tylko dla p. mlodej

Gość wyglada jak koszula nocna
:o

Gość sukienka fajna
bez problemu na styczen czy nie na styczen, suknie wyjsciowa mozesz zalozyc na kazda pore roku, jedyny problem ze bialego sie raczej nie zaklada na slub, wiec jesli podobna znajdziesz chociazby zlamana biel albo jasny bez to mozesz isc