Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kornelia11

wieje nudą

Polecane posty

Jestem mężatką mąż pracuje za granicą widzimy się raz na miesiąc ale jak on przyjedzie to jest taki dziki kiedyś bylo nam dobrze razem kolacja przy świecach rozmowa przytulenie i jaki sex a teraz jak przyjedzie to spi patrzy na film niema rozmowy za wiele przytuli czasem .... sex to taki bez fantazji raz tylko Widze że on zachowuje się inaczej ale mowie mu o tym jak mi jest ale jak o mur Wiecie tylko dzieci dom to mam dosyć Powiem ze mnie zdradził tam i twierdził że się zmieni ale postęp zerowy Jak dzwoni to muwi kochanie ale to tylko słowa bez pokrycia w domu ej powiem że nawet mam powodzenie szczerze mam dość takiego związku ja czekam a on nic sobie nie robi z tego poprostu chce rozwalić reszcze tego związku tak to widze Czy on nie rozumie że kobieta potrzebuje czułosci miłośći być czasem sam na sam jakieś kino impreza Ostatnio jak był to sobota wieczor pojechalismy do jego mamusi tak to taki kochany dla innych niewiem poco ta farsa Przecież jak by mu zalerzało i tak tęsknił to by myślał o nas zrobił cos dla nas jak mu powiedziałam co chce na gwiazdke to powiedział wali cię perfum za 200 zł wiec samo mowi za siebie co on czuje rozwodu niechce bo mowi że kocha ale jak jak ja tego nie odczuwam i jeszcze mowi to pokochaj za co za to że jestem sama i nic w zamian Czasem tak mysle z Pana na chama i to prawda

Gość pomysl co bedzie za pare lat
ile masz lat i ile po slubie jestes?

Gość heyjohny
Nic innego tylko z nim porozmawiaj... wyjasnij mu co cie boli i jak sie czujesz gdy tak Cie traktuje... powspominaj te wieczory kiedy zrobil cos spontanicznego np: kolacja przy swiecach, boski seks czy niespodziewany prezent... powiedz jak wtedy bardzo sie ucieszylas... jak bylo ci dobrze i ze czulas sie kochana... daj mu do myslenia... powiedz ze wtedy byl taki beztroski, a ty czulas sie przy nim jak gwiazda... facetom czasem brakuje takiego zastrzyku wspomnien zeby sie obudzil z rutyny i nostalgii... i trzymam za was kciuki ;) A przy okazji kliknijcie: http://change.menelgame.pl/change_please/229 6350/ zbieram datki w pewnej internetowej grze i potrzebuję kliknięć

Gość pomysl co bedzie za pare lat
ja sie tylko zastanawiam dlaczego faceci nie chca sie kochac ze swoimi mlodymi zonami??? kiedys beda zalowac......ehhhh...27 lat 🌼

tyle tylko i wystarczy a ogólnie to zająć się sobą a nie mężem nie musisz nic mu udowadniać i tłumaczyć ani walczyć na słowa liczą się tylko czyny a on przy takim swoim zachowaniu powinien coś na tym tracić aż osiągnie dno wtedy jest szansa że zechce się odbić od dna a na razie to ty dajesz się spychać i po co? nie zajmuj się nim, to on ma problem i niech on się tym zajmuj

Moja droga, twój mąż cierpi na chorobę Lepersis Tumanis co objawia się tym że możesz mieć rację, możesz mieć własne zdanie, możesz chcieć wymienić się poglądami a i tak on to w d... będzie miała bo liczy się on, jego zdanie a inni nadają z innej galaktyki i nie są uwzględniani. Dyskusja z takim typem jest meczącą ponieważ nic do niego nie dociera. Szkoda że z nim się "spikłaś" teraz resztę życia będziesz mówić do ściany a i tak na durną wyjdziesz. Beznadzieja i nuuuda wieczna

Powiem tak bierz rozwód i niech spada ty fajna brunetka i te oczy niebieskie super jak na 27 i 2 dzieci trzymasz się a ona okulary ruda ja pierdole czy on ma oczy 2 dzieci w niczym nie przeszkadza wiesz ilu chce miec dzieci ty tak odwjdziesz bo ile mozna z takim wytrzymać nuda totalna życzę wam powodzenia ale czy sie uda...

Hej przeszłem to już teraz żałuje żona ma innego i i nny wychowuje mojego synka tez mowila ze ma dosc jak cie kocha niech walczy bo szybko straci was wiem to a teraz walczę o żone ale ona już mnie skresliła wiem popełniłem bład Do męża fajną masz żonke i córeczki tamta pod ziemie musi się skryć brzydactwo jest na czym oko zawiesic jak kochasz to zmien sie radze tylko bo inny jej da to czego ty niemasz a prezent za 200 zł to dużo mowisz ty chyba niewiesz jak trzeba dbać o związek fajna kobieta walcz albo daj jej spokoj

uuuu wieje brunetka fajna jesteś a ruda cmok twój facet to chyba ślepy jest mieć taką żonke i puszczać się z rozdziwiem ja pierdole A na nk tacy szczęsliwi widać jednak pozory wspułczuje kobiecie i dzieciom Rada brunetka oświedz go idz na impreze i zobaczysz ilu jest wartosciowych gosci czy on jest pępkiem swiata coty masz fajną buśke oczka cała jesteś zajebista uwierz w siebie 27 zajebisty wiek Jakby cię kochał to by nie zdradził pamiętaj nie umie dbać jego strata ale trzymam kciuki za męża może zmądrzeje i doceni was CIEBIE no i cos zrobi z tym pozdro

co mam powiedzieć przykro mi że tak masz ,ale głowa do góry ,masz dzieci mąż widocznie beznadziejny nie znam waszych relacji w sumie widocznie ma was głęboko w DUPIE olej to i nie trać życia......Młoda jesteś