Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabuleńkaaaaa

Czy podoba się wam mój chłopak?

Polecane posty

nie jest brzydki,nie daj sobie wmowic nic przeciez on tobie ma sie podobac i czemu mialabys sie go wstydzic??chlopak jest ok...

Gość Adelaaa1212121
mi sie nie podoba, ale masz pierdolnietych zdrowo rodzicow, musza byc strasznie płytcy skoro patrza tylko na wyglad :o:o:o

Gość werw
zalezy jaki ma charakter, czy skonczył szkołe, czy ma w miare dobra prace (a nie jakis ochroniarz w sklepie) i jak zachowuje sie w towarzystwie. taki ciulek ze siedzi i nic nie mowi czy potrafi pozartowac ale i na powazne tematy porozmawiac...

Gość cron
dawaj go na siłownie, zrobimy z niego macho

Gość heyjohny
nie suknia zdobi czlowieka ale jakikolwiek on by byl najwazniejsze jest żebyś Ty czuła sie przy nim dobrze i czula sie kochana... nie zwracaj uwagi na zdanie innych ludzi... bo to ty przeciez chcesz sobie z nim ulozyc zycie a nie twoi rodzice :) A przy okazji kliknijcie: http://change.menelgame.pl/change_please/229 6350/ zbieram datki w pewnej internetowej grze i potrzebuję kliknięć

Gość cron
a tak swoją drogą, po co się pytasz na forum czy się "nam" podoba ?

normalny, jest oki...moj tez jest normalny i ok, ale bardzo go kocham. Facet nie musi byc nie wiaodmo jak przystojny, wazne zeby mial w sobie cos za co go kochamy :)

Gość Nalty87
jak mozesz mu to robic i wrzucac na to beznadziejne forum :D hehehe. a tak serio to- mi się nie podoba. wygląda na intelektualistę :D ogolnie jestem na nie. ale to tobie ma się podobac- nie mi. nie rodzicom. czy kolezankom.

Gość Żabuleńkaaaaa
Już mówiłam że obawiam się że rodzicom wmówią mi to że powinnam z nim zerwać bo jest brzydki. Ale z drugiej strony ja go bardzo kocham i myślę że nie zrobię tego.

Gość no_name____
bo to ten chlopak ze zdjecia załozyl ten temat 🖐️

Gość cron
ale co opinia z forum ma to opinii rodziców ?

Gość Żabuleńkaaaaa
Dlaczego tak uważasz? Nie jest to prawdą.

no nie wiem, może zrób sondę uliczną czy jest ładny, chodź z ogłoszeniem, jak zbierzesz 20000 podpisów to pokażesz rodzicom i powiesz że Greenpeace uwolnił orkę :o

hihi :D dzięki Najahaje 2 :) ale serio jak otwieram tą fotkę to mi się śmiać chce :D (założę się że to jakiś kafeteriusz próbuje wybadać wieczorową porą czy jest przystojny...ech tak własnie wyglądają faceci którzy przegrali życie na kafeterii :( )

Gość pani na włosciach
Nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna pisze. Ale jeśli to dziewczyna to robi chłopakowi wielkie świństwo nieważne jakby nie wyglądał.