Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Wszyscy o miłości lecz nikt o przyjaźni!

Polecane posty

Przyjaźń często zostaje kiedy miłość odchodzi A na świecie co ? Wszystko o miłości.. a ten mnie zdradził albo ten kocha inną.. nie myślimy o rzeczach prostych a tak naprawdę to prawdziwe szczęście mieć prawdziwego przyjaciela :)

Gość zgadzam sie w 200
% nic dodac nic ujac

Dziękuję ;) nikt więcej nie napisze bo co mają napisać ? taka prawda.. wszyscy się nad sobą użalają zamiast strzec rzeczy ważniejszych niż 'rzekome złamane serce' ... Chociaż nie dziwię się wam. ja też tak do zeszłego roku uważałam. aż doceniłam co to znaczy przyjaźń...

Gość zgadzam sie w 200
moje przyjaznie trwaja cale dotychczasowe zycie( wiem jak to jest) i tak pozostanie do konca:)

Gość ------a ja---
boje się, że tracę przyjaciela

Hmm.. może tracisz go bo zbyt mało rozmawiacie o swoich odczuciach i zamiast się zrozumieć to zamykacie się w sobie?

Gość ------a ja---
:O:(

Interesująca odpowiedź ale niestety nie mogę ci w takim razie pomóc albo chociaż udzielić jakieś porady ;(

Gość zgadzam sie w 200
przyjaciol sie nie traci, nie ma szans prawdziwych przyjaciol:) oczywiscie

Gość ------a ja---
w poniedziałek idę na operacje , usuną mi garba , za0przyjażniłam sie znim bardzo a teraz boję sie ze go utrace bo mi go lekarze po operacji nie oddadzą

Gość ------a ja---
01.20----podszyw...................dobranoc.

prawdziwi przyjaciele nie olewaja w potrzebie, mnie wszyscy olali. mam ich w dupie prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie, a odemnie wszyscy sie odwrocili.

W takim razie nie natrafiłeś jeszcze na prawdziwego przyjaciela? A ile razy miłość się od Ciebie odwróciła? Masz ją w dupie ? :)

Współczuję.. ale z drugiej strony też mam miłość w dupie bo ona do niczego nie jest potrzebna :)

napisalam ze ich mam w dupie tych ktorzy mnie olali i olewaja, a to niby byli moi "przyjaciele" moze kiedys trafie na takich PRAWDZIWYCH. czas pokaze

Gość ironio ja znalazlam milosc
a stracilam przyjaciela. cale szczescie, ze moja milosc jest zarowno moim przyjacielem zatem stracilam starego przyjaciela a zyskalam milosc i przyjaciela w jednym

przez nia tylko cierpimy. bylam z facetem 3 lata on tez mnie olal a to niby byla milosc, dobra zaraz ide spac bo juz pieprze jak niezdrowa dupa

Ja też nie chcę się nad sobą użalac więc zaraz pójdę do kąpieli. Taniec deszczu - to że masz niewielu przyjaciół nic nie znaczy wkońcu liczy się jakoś a nie ilość :)

ja nie mam wogole przyjaciol, w ogole. ani jednego, moge ich jedynie nazwac znajomymi.

A moja przyjaciółka jest ze mną od lat 11 ;) I będzie przez kolejne hmm.. wiele lat :D