JoanS 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Ja: 1. sweterek elegancki z N. Yorkera 2. grzejące serduszko (http://tnij.org/serce_serce - takie jak to tylko bez wzorków) 3.szalik, czapkę, rekawiczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość phi phi phi phi phi Napisano Grudzień 5, 2009 Jak rozumiem jesteście jeszcze dość młodzi? Te serduszko to raczej taki sobie pomysł, sweter z new York-era i elegancja? Ok, o gustach się nie dyskutuje... Co prawda nie mam konkretnego pomysłu jeszcze, ale na pewno będzie to coś zgodnego z jego hobby czy z czymś co lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoanS 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Elegancki w sensie nadaje sie na okazje typu święta z rodziną :P chciałam zobrazowac ze niez napisem "hw00p" czy coś. Taki ciemny (jednokolorowy) na koszulkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość phi phi phi phi phi Napisano Grudzień 5, 2009 Myślisz że będzie zadowolony? Jeśli tak, to nie widzę przeszkód :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoanS 0 Napisano Grudzień 5, 2009 A serduszko jako dodatek, w lidlu coś 7 zł kosztuje. Zreszta jemu wiecznie jest w dłonie zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość phi phi phi phi phi Napisano Grudzień 5, 2009 Nie będzie nosić przecież go cały czas - serduszka :) W sumie może to i nie taki najgorszy pomysł :) Ale jeśli chodzi o ciuchy to tak jak i kosmetyki powinno się dawać w prezencie osobie którą się już bardzo dobrze zna - żeby dobrze znać gust, rozmiar i inne upodobania :) Jest coś o czym marzy? Nie musi to być drogi prezent ale nawiązujący do marzeń obdarowanego, np. marzy o motorze, więc można dać piękny model takiego sprzętu, lubi jakiś zespół muzyczny - antologia płyt, książka o tym zespole, czy bilet na koncert - jeśli oczywiście koncertuje gdzieś niedaleko i niedługo :) Ja się kieruję właśnie takimi zasadami w doborze prezentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoanS 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Jesteśmy razem 2,5 roku ;) I wydaje mi sie że zawsze trafiałam w jego gust. Jeśli chodzi o jego zainteresowania to studiuje mechatrronikę, a ja nie mam z kolei pojecia na ten temat wiec nie będę sie wygłupiała :) Perfumy też mam w planach - jeśli finansowo sie wyrobię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość phi phi phi phi phi Napisano Grudzień 5, 2009 No to ok, a może zamiast tych wymienionych rzeczy właśnie markową wodę toaletową i niech będzie to serduszko. PS. na mechatronice też się nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZEZZEZZA Napisano Grudzień 5, 2009 ja koszulke firmowa, moj maz zawsze sobie zwykle kuuej bo mu aksy szkoda i firmowa wode toaletowa cyz to wystarczy czy cos dokupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoanS 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Kup jeszcze jakąś bielizne ;) niby dla siebie ale myśle że sie ucieszy :PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach