Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana1

gdzie pojechać w podróż poślubną?

Polecane posty

Gość niezdecydowana1

to znaczy teraz... na max tydzień i najlepiej w Polsce ewentualnie Słowacja lub coś innego w takiej odległości, jakieś kanary czy malediwy mnie nie interesują, macie jakieś pomysły?

Gość ona21 latek
hej mysmy tez chcieli gdzies blisko bo najtaniej lecz trafilismy na fajna oferte do grecji za 500 zł + 50 euro ale sie ciesze :)

Gość niezdecydowana1
fajnie macie, ale ja samolotem się trochę boję... jestem w 4 m-cu ciąży :o

Gość takasobie aga
Czemu cie nie interesuja? Kasa, odleglosc?? Ja bylam wlasnie na Malediwach w podróz poślubna i to było najpiękniejsze co w zyciu widzialam

Niestety nasz kraj do tanich nienalezy taniej wychodzi np w tunezji szukaj ofert Last minyt mi sie podoba w Pieninach

Gość niezdecydowana1
no wiesz, pomijajac że to kosztuje jakieś min. 8k od osoby na co mnie w tym momencie nie stać bo mamy inne ważniejsze wydatki, to boję się samolotem jak już wspomniałam... a pięknie tam na pewno jest i przy innych okolicznościach pewnie bym o tym myślała a tak to mam dylemat... :o

Gość niezdecydowana1
nie musi być jakoś specjalnie tanio, żeby było fajnie, jakiś basen w hotelu albo coś takiego... co polecacie? tylko błagam, nie zakopane bo jestem z południa Polski i te góry znam na pamięć... :)

Gość takasobie aga
rozumiem cie, poprostu w czasie gdy ja pisalam autorka zdazyla napisac ze jest w ciazy czego ja nie widzialam, i wcale nie jestem bezmozgowcem. Polecam w Polsce Karkonosze, Szklarska Poręba- jest tam pieknie, Pozdrawiam i gratuluje, tez bym juz chciala :-)

Niezdecydowana1- powiedz z jakiego zakądka Polski jestes to cos ci poradze Dużo podrużuje

Gość niezdecydowana1
jestem z południa Polski niedaleko Krakowa

mariusz840000 a byłes tam ze tak myslisz ?????? kazdy ma tutaj cos do powiedzenia kazdemu co innego sie podoba poprostu ludzie sie wypowiadaja

Gość niezdecydowana1
właśnie też myślałam nad Szklarską Porębą ale mąż jakoś nie bardzo... :o

to niedaleko mnie ja Podkarpacie Wiesz co ci proponuję Pieniny a dokładnie Krościenko nad Dunajcem tanio i bardzo blisko ciebie

Gość niezdecydowana1
weź mariusz jak nie masz nic do powiedzenia tylko to że jesteśmy - jak się to wyraziłeś - "ciulami" to daj sobie spokój

Gość niezdecydowana1
frigo, a jest tam jakiś fajny hotel? w tym kroscienku?

Gość takasobie aga
No to Karpacz :-) Mazur nie znam :-( Zalezy tez kiedy chcecie jechac

tam jest mase kwater obiad w barze zjesz za 12 zł 2 dania poszperaj w necie to napewno cos znajdziesz ja w tamtym miesiacu placilem 10 zł od osoby jezdrze tam bardzo czesto poszukaj w necie jakie tam sa atrakcje a naprawde jest slicznie tam

Tylo uważaj bo góry raczej nie są najlepszą wyprawą w twoim stanie błogosławionym

Gość niezdecydowana1
hehe, najlepiej jeszcze dzisiaj :) mamy jeszcze tydzień urlopu i trzeba go jakoś wykorzystać :) mąz chce jeszcze nad solinę ale wydaje mi się że o tej porze nie będzie tam jakoś fajnie jak np. latem...

Solina mi osobiscie sie tam strasznie niepodoba raz ceny kosmiczne 2 tylko zalew i nic ciekawego tam niema jeszcze pora zimowa wieje NUDA

Gość niezdecydowana1
a co myślicie o kazimierzu? (oczywiście tym nad Wisłą :))

naprawde zastanów sie nad tym Kroscienkiem mase deptaków parków , niedaleko Niedzica,czorsztyn -zamki ,przejscie graniczne Trzy Korony i wiele innych

Gość Podróżnik
Ja pojechał bym do Tunezji ale jak ma być to w Polsce to w góry zimą w lato nad morze a na wiosnę na mazury :P PoZdRo

Gość tralalalalaalalka
Podróż samolotem nie szkodzi na ciąże. Moja siostra latała w ciąży bardzo często(z konsultacją dobrego lekarza). Dziecku nie szkodzi latanie. Tylko od jakiegoś miesiąca nie wpuszczają, ale napewno jeszcze nie od 4;) Może Chorwacja?

Gość aka_beata
My bylismy 3 tygodnie na Karaibach http://grenada -caribbean.blogspot.com

Gość jogolert
Ale wam fajnie:) Ja nie pojechałam w podróż poślubna ,ale cały czas mam nadzieję,że kiedyś to sobie odbiję. Raczej jednak zostałabym w kraju , tym bardziej,że są naprawdę ciekawe miejsca warte odwiedzenia, na przykład na pojezierzu brodnickim hotel głęboczek, gdzie można spróbować np winoterapii

Gość jolkatolka
:) to zależy od wielu czynników. Przede wszystkim od twojego stanu zdrowia i co tu się oszukiwać- zawartości portfela:) Ja gdybym mogła pozwolić sobie na dowolność to wybrałabym Głęboczek Vine Resort & SPA, nie tylko okolica jest ciekawa,ale również zabiegi i kuchnia. w końcu chodzi o to, by nabrać energii na resztę życia

Chodzi przede wszystkim o to, żeby być razem :) Tak mi sie przynajmniej wydaje. Moja kuzynka była niedawno ze swoim mężem na Karaibach i świetnie wspomina ten wyjazd bo odpoczęła psychicznie i nabrała sił i energii :) Ale w Polsce też może być przyjemnie i pięknie :) Właśnie w ekskluzywnym spa na przykład.