Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana1

gdzie pojechać w podróż poślubną?

Polecane posty

Mi podoba się pomysł jolkatolka - spa to przecież nie tylko coś dla kobiet ale też i dla mężczyzn. A jakby przyglądnąć się dokładniej tej ofercie to panom pewnie nabardziej spodobały by się wieczory z degustacją wina (przecież winnica jest w tej okolicy - to znaczy to jest cały kompleks). Nie trzeba przecież od razu jechać za granicę ;)

Gość Karek239
Na malediwy nie polecam. To dziki kraj w którym kobieta nawet nie może sobie poleżeć topless bo może trafić do aresztu. Paranoja :/

Gość LiliaWeneda
W podróż poślubną warto jechać niezbyt daleko, ale jednocześnie do miejsca, które jest wyjątkowe np. Chorwacja, niedroga, a przy tym piękna i niezapomniana.

Zgadzam się z Kylie - w Polsce dzisiaj może być równie fajnie jak za granicą, trzeba tylko znaleźć ciekawe miejsce. Głęboczek bez wątpienia trzyma poziom i jest idealnym miejscem na odpoczynek i rekreację.

Gość kamila888888
Co polecicie nieco dalej na podróż poślubną z założeniem, że chcemy jechać gdzieś dalej i mamy na to powiedzmy 12 000zł na dwoje. Europę generalnie już zjeździliśmy i wszelkie te popularne kurorty, także interesuje nas coś nieco dalej. Ja ze swojego doświadczenia polecam Wam piękną Majorkę:)

Gość PaniKulka
Mnie się marzy coś megaegoztycznego, co pozwoliłobym mnie i mojemu mężowi odpocząć od zwykłego szarego zycia, chciałabym wyjechać na jakąs egoztyczną wyspę, nawet europejską. Na stronie allinclusive.com.pl znalazłam parę ofert, ale nie zdecydowaliśmy wspólnie z przyszłym mężem, gdzie pojechać.

kamila- DUBAJ :D ja na swoją podróż lecę do Dubaju, tam i tylko tam na taką okazję. I mam zamiar się wkręcić na golfa na dachu hotelu :P

Gość Qwera84
Ostatnio w modzie są podróże w góry, wydaje mi się to całkiem ciekawy kierunek w szczególności jeżeli chcemy mieć spokój. Więcej na temat takich podróży poślubnych można poczytać np. na tej http://apartamentyplock.pl/ stronie.