Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooopopopop

Okropne samopoczucie w ciąży.

Polecane posty

Gość oooooooopopopop

Pewnego dnia po prostu zaczęłam się źle czuć. Okropne samopoczucie psychiczne i fizyczne. Podejrzewałam grypę, depresję... Aż w końcu się okazało ze jestem w ciąży a obecnie w 6 miesiącu. i to złe samopoczucie nadal nie minęło. Głównie niepokoi mnie moje zachowanie bo sama siebie nie poznaję. Stałam się bardzo porywcza. Kłócę się ze wszystkimi tak naprawe bez powodu. Potrafię nawet nakrzyczeć na obcego człowieka w sklepie bo za blisko mnie stanął, bo akurat kupuje to samo co ja itd. Jest mi z tego powodu wstyd i się boję co będzie dalej. Lekarz najpierw na początku ciąży mi mówił że to hormony i że po pierwszym trymestrze stanę się ucieleśnieniem dobra. Teraz juz jestem na finale drugiego trymestru i nic się nie zmieniło a nawet pogorszyło. Nie wiem już co robić, czy się zamknać w domu i nie wychodzić czy czekac do rozwiązania i liczyć że to samo przejdzie?

Wspolczuje takiego samopoczucia, ja tes jestem w 6 miesiacu, ale tak jak mowil Twoj lekarz, od 2 trymestru czuje sie bardzo dobrze. Pewnie Twoje zle samopoczucie to wlasnie hormony. Sprobuj sie nie obwiniac... Moze rozmowa z psychologiem by pomogla. Moze to depresja ciazowa, ten problem podobno dotyka calkiem duza ilosc kobiet w ciazy. Trzymaj sie:-)