Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euphoria88

Jak znaleźć faceta na serio?

Polecane posty

Gość euphoria88

Witam, Jestem 21-letnią studentką i odkąd przeprowadziłam się na studia do Krakowa nie mogę sobie znaleźć faceta. Chodzi o to, że znajomi ze studiów zupełnie mnie nie pociągają, mój typ to facet po studiach, pracujący z w miarę ustabilizowanym życiem. Problem jest taki, że nikt z moich znajomych nie zna nikogo tego typu żeby mnie z nim poznać. W zeszłym roku zapisałam się nawet na siłownię w nadziei, że spotkam tam nowych ludzi, ale nie był to najlepszy pomysł... Więc pytanie do Was: gdzie takiego szukać? PS. Wszelkie internetowe serwisy odpadają.

Gość o właśnie
poczekaj sam przylezie... chyba żeś potwora!

Gość wejdz tutaj
na www.serio.com.pl

Supermana . . A ty chcesz faceta dla kasy,, żb poszpanować? No to życze powodzenia ;/

Gość love krowe
nie szukaj to się znajdzie :P zajmij się sobą, chodź na basen, spotykaj się ze znajomymi, chudź po kinach, dbaj o siebie i rób to co lubisz.. będziesz sobą, naturalna to od razu otoczy się wianuszek chętnych :P facetów się nie szuka :P

Gość doradca klasy 0
polecam agencję towarzyską

Gość euphoria88
Chyba mnie nie zrozumieliście.... Chodzi o to, że chcę faceta, a nie chłopca-studencika. To starałam się przekazać pisząc że po studiach, pracujący...

Gość love krowe
nic nie rób :P

Gość euphoria88
@lowe krowe tak jak mówisz robiłam przez 3 lata i owszem było wielu chętnych, ale chętni byli pośród moich znajomych i ogólnie ludzi w moim wieku ze środowiska w którym się obracam, a to mnie nie interesuje. Czas zacząć działać.

Gość love krowe
a masz jakiś starszych znajomych? rodzeństwo? może oni mają znajomych itd,itd.

Gość buba125
jak spotkasz milosc to nawet jak bedzie od ciebie mlodszy i tak bedziesz miala to gdzieś:) chyba ze jestes dziwna...

Gość euphoria88
@lowe krowe Mówiłam już, nie mam tutaj żadnych starszych znajomych. Dlatego pytam gdzie mogę kogoś poznać. @buba Ciężko jest spotkać miłość obracając się w kółko w tym samym towarzystwie. Ponawiam pytanie: Gzie mogę poznać takiego faceta?

Gość euphoria88
@jaceek ? nie rozumiem o co Ci chodzi. Co złego w tym że chcę się dowiedzieć gdzie poznać faceta?