Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Bardzo Smutna

Byłam dzisiaj na zakupach mikołajkowych i mój facet

Polecane posty

Gość do drugi krok
ja tak zawsze robię (on to robi dla żartu i rzadko) ale jak mu się zdarzy to tak właśnie robię Zaczynam opowiadać jakich super gości widziałam. I wtedy jest mina zbitego psa i zaczyna się przytulać i przepraszać, że przecież żartował i po co się złoszczę. Też chyba jakiś wariat z niego:) na szczęście niegroźny

A ile ty masz lat? Mój jest starszy o 7 lat :P Jakoś nie wierzę że nie chce żebyś była piękna, kupowała sobie ciuchy... Mój już woli żebym jeżdziła sama niż go torturowała w sklepach :P

Mam 22 lata.

Gość PIEKNA I BESTIA
straszny zazdrośnik z niego.... musisz być bardZo atrakcyjna:)

To jestes o rok starsza ode mnie:) A moja rada jest taka żebyś go zostawiła, stary dziad do tego ograniczony..... Znajdziesz jeszcze tego jedynego, zobaczysz :) I korzystaj z zycia, umawiaj się na randki, zwiedzaj miasto, kupuj sexi ciuszki :P

On uwielbia jak sie ubieram. Sexownie ubieram sie tylko dla Niego

Ale co mu daje ta zazdrosc? Przeiez ja jestem jego! Tylko jego!!!!!!!

Gość 1215443553
Oj facet się boi, że go zdradzisz jak tamte. Jak się z nikim nie widujesz to nie masz z kim zdradzać dlatego Cie kontroluje. Daj sobie spokój. Nie zmieni sie już. Dowartościowuje się Twoim kosztem. Jesteś młoda i znajdziesz kogos normalnego z kim jak będziesz gdzies szła taka odstawiona i seksownie ubrana będzie dumny, że z nim jesteś

Gość drugi krok
" Przeiez ja jestem jego! Tylko jego!!!!!!!" No i wlasnie dlatego jest tak jak jest.

Gość 1215443553
A jak z nim nadal będziesz to on i tak Cię zostawi w końcu i wmówi Ci, że to Twoja wina, że pewnie go z kim zdradziłaś w jakiejś przymierzali w sklepie

weszlam wlasnie na naszą klase, posprawdzac co i jak u mojego faceta. Czy z kims pisze i kto do niego pisze. Pisze do niego tyle dziewczyn na profilu i komentuje zdjęcia. Jedna pisze ciagle to jakies misiaczki wysyla, buziaczki itd. On mowi ze nic z nia nie mial i nie ma wspolnego a tu patrze a on jej tez jakies misiaczki wysyla na profil/ Napisałam mu , naprawde napisalam zeby sie chrzanil;/

Gość znam ten problem
bo jest zakompleksiony i ma problemy emocjonalne,bedzie ci cale zycie tak wmawial rozne rzeczy,czy chcesz tak zyc dziewczyno?!jestes w tym zwiazku ofiara,uwierz mi bylam w takim zwiazku,na kazdym kroku bylam kontrolowana,telefon,jak sie ubieram,jak sie maluje,wmawial mi ze sie slinie za innym facetami,po kazdym wyjsciu byla zadyma,wyzwiska i tak dalej,a rowniez jak ty kochalam go i nigdy nie zdradzilam ani fizycznie ani psychicznie.a wiesz co sie okazalo,to on zdradzal mnie i mierzyl mnie swoja miara.wspolczuje ci i wiem ,ze trudno jest odejsc z takiego zwiazku,ale jestes jeszcze mloda i nie trac czasu na cos co i tak nie ma przyszlosci.czy probowalas kiedys odejsc od niego?

Oczywiscie ze probowalam. Zrobilam teraz pierwszy krok z ktorym dlugo sie wstrzymywalam. Wyprowadzilam sie.

Daj sobie spokój z takim facetem .To przecież chore ,żebyś nie mogła iść do sklepu .On powienien się leczyć .Współczuję i trzymam kciuki ,żeby Ci się ułożyło -z nIm lub bez Niego 🌻

Gość dokladnie tak jest jak
pisze zna ten problem, gosc jesz manipulantem i zakompleksionym egoista :o

Gość dokladnie tak jest jak
*pisze "znam ten problem"

Napisalam ze jak moze rwac tyle szmat na raz!!!! Do mnie nawet buziaka nie wysle,a do jakichs typiar ktorych nawet nie znam wysyla wszystko!!!! Odpisal zebym zajela sie czyms!!!! I wyzywa od kurew;/

Żadna z nas nie jest niczyją własnością ! A Ty piszesz ,że jesteś ,więcw Tobie też tkwi problem .Zastanów się nad tym .

Strasznie mnie korci zeby napisac do tych dziewczyn. Mam chyba prawo? Buziaczki, prezenciki, misiaczki chyba cos jest nie tak....? Korci mnie bardzo. Nie zdziwilabym sie gdyby mnie zdradzal a mi wmawial cokolwiek, ze nic nie moge i wszystko robie zle...;/

Gość 1215443553
To ładnie jak Cię tak wyzywa. A co on zrobił jak powiedziałaś, że się wyprowadzasz?

Gość PIEKNA I BESTIA
tak, pewnie oj Cie zdradza i mysli ze Ty go tez...i dlatego sie tak zachowuje bo wszedzie widzi samego sie

Nie pozwolił mi zabrać swoich rzeczy.... Ja płakałam pakując sie.... Nie wzielam wszystkiego. Echhhh cierpie.

Jak do Nich napiszesz , to tylko się ośmieszysz .Daj spokój , przecież to tylko źle świadczy o Twoim chłopaku , skoro pozwala na takie komentarze .

Gość 1215443553
Też uważam, że Cie zdradza. Jak to mówią: złodziej w każdym widzi złodzieja.

Mi nigdy nie napisal niczego milego na profilu, nigdy;( Wiecie jak to boli?;(

Gość 1215443553
A widujecie sie normalnie jak para itd.? Czy to on to uznał za koniec związku czy jak?

Gość bez nicka i podszywów
a ponoć kobiety tą takie twarde emocjonalnie.... widać nie wszystkie... babo normalnie żal, że należysz do narodu prawdziwych kobiet :O:O żadna NORMALNA szanująca się kobieta nie zachowuje się jak taka smarkula jak ty. Widocznie jesteś zasady "lepszy taki facet niż żaden, bo boisz się być sama w życiu..." żal żal żal :O:O

Gość bez nicka i podszywów
do narodu kobiet* poprawka

Oczywiscie widujemy sie praktycznie codziennie, normalnie jak para.

Każdy ma prawo być kimś innym! Niektórzy faceci w Polsce też nei są lepsi! To dupek nie facet