Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnek600

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość czosnek600

chcialabym sie o cos zapytaac. niedawno masowalam mojemu chlopakowi penisa ale przez majtki, czyli mial na sobie majtki i nie byl goly. po 2 godzinach piescilam sobie lechtaczke. chlopak zapewnial ze sie nie spucil itp. i ja nie czulam nic wilgotnego. dzien kiedy to sie wydarzylo byl ostatnim dniem mojej miesiaczki. oczywicce w ciagu 2 godzin robilam wiele rzeczy czyli JAKBY byly plemniki to bym je gdzies wtarła pewnie.. po kilku dniach od zdarzenia bolaly mnie jelita poszlam do lekarza dal mi tabletki wszystko ustąpiło nie bolal mnie brzuch ani nic i i po 23 dniach od rozpoczecia poprzedniej miesiaczki dostalam nastepna. calkowicie normalne krwawienia, trwajace jak zawsze 7 dni. miesiaczki mam jeszcze nieregularne, ale chyba tez dostalam tak szybko poprzez te tabletki co bralam.. czy to na parawde mozliwe ze przez to piesczenie lechtaczki jakies male ilosci plemnikow mogly sie przedostac do moich nardzow rodnych ? prosze odpowiedzcie. teraz nie zauwazam adnych objawow ciazy nie bola mnie piersi ani brzuch nic.. tylko ten okres tak jakos szybko. co o tym sadzicie ? odpowiedz.

Gość errrka
nie jesteś w ciązy, to nie mozliwe.

Gość czosnek600
czy test ciążowy kupię bez recepty?

Tak, ale nie wiem czy będziesz wiedziała jak odczytać wynik, intrukcja na pewno nie wystarczy. Jak coś to pytaj na forum:)

Gość czosnek600
czy nasienie tez moge kupić w aptece ?

Żałosne jak niektórzy znudzeni spędzają czas ..robiąc sobie jaja;D. Ja to bym już wolała pluć i łapać.