Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilOpole

Moja matka znowu pali to swinstwo

Polecane posty

Gość KamilOpole

No wlasnie. Mam 19 lat i nie rozumiem jej po co to robi. 8 lat temu rzucila papierosy, a ostatnimi czasy znowu zaczela to palic ( ma 48 lat ). W moim mniemaniu palenie jest dla ludzi slabych psychicznie nie potrafiacych sobie poradzic z nalogiem i szukajacych zludnego uczucia ulgi. Ostatnio wychodze na balkon, a ona z fajka to sie zapytalem po co wogle pali uslyszalem w odpowiedzi: " 1 papieros na pare dni wcale nie zaszkodzi " . No coz kazdy tak mowi. Ktoregos dnia ten balkon zamkne i jej przez 2 godziny nie wypuszcze. No fakt ojciec mniej zarabia, ona musi wiecej sie do wydatkow dokladac, czasem brakuje pieniedzy lecz to jej zachowania nie usprawiedliwia. Znacie moze jakies sposoby zniechecenia do palenia ? Bo mi juz rece opadaja.

Na to nie ma lekarstwa. Głupoty nie wyleczysz, nie wytłuczesz z głowy siłą czy rozmową.

Gość KamilOpole
Najbardziej martwi mnie, to ze sobie tylko zdrowie niszczy cos czego nie da sie kupic. Juz jej mowilem, ze nie warto tego robic, ale ona dalej swoje eh.... A ja nawet 1 piwa od czerwca nie wypilem, a papierosow to z 2,5 w ciagu swojego calego zycia spalilem.