Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna czekoladka

mleko z piersi

Polecane posty

Gość mleczna czekoladka

moja corcia uwielbia mleczko a ja mam go tak malo..w nocy sie meczy bo chce ssac a mkeko juz tak nie leci... PROSZE O RADY JAK ZWIEKSZYC LAKTACJE????

Gość mleczna czekoladka
NO NIESTETY,NIKT NIE PODZIELI SIE RADA? POWAZNIE, PROSZE.....

W jakim jest wieku dziecko? Czy dokarmiasz? Stosujesz smoczekuspokajacz?

Gość lalalaaaa
popros meza o pomoc

Gość lolka6
kup bebiko/nan/bebilon to przynajmniej dziecka nie będziesz głodzic. widocznie nie jesteś 100% matką skoro mleka nie masz :P

Gość Rroberto_36
ja tez lunie mleczko:)i mleczne zabawy

Gość mleczna czekoladka
OCH JESSSU! MYSLICIE ZE JESTESCIE PIERWSZYMI KTORE MI PODSUNELY POMYSL...MA 1ROK 3MIES, MODYFIKOWANEGO NIE CHCE, SMOCZKA RÓWNIEŻ- WSZYSTKO WYPROBOWANE-BEZSKUTECZNIE

Gość fiki_mikki
po co karmisz takie wielkie dziecko, masz orgazm???

Gość mleczna czekoladka
JA PYTAM: jak zwiekszyc laktacje a nie czym zastapic piers!

Gość mleczna czekoladka
A Ty masz?ze pytasz???

Gość jijoj
jak kobieta chce karmic to ma mleko- siła woli i nastawienia psych. a jak nie to nie ma mleka. ty nie chcesz to mleka nie masz.

Chwilka chwilka, może ona po prostu odrzuca pierś? W tym wieku zdarza się, że dzeci same się odstawiają. Moja jest w wieku Twojej i zauważyłam ostatnio, że niekoniecznie chce pierś mimo, że jeszcze miesiąc temu dałaby sie za nia pokroić. Rano pierwsze co, to zabawa i woda z niekapka zamiast lecieć do piersi. Zdarza się. I moja jak twoja - modyfki nie tknie. Przemycam wartości w kaszkach (kuuję gotowe kaszki na mleku modyfikowanym, tylko wody dodać).To nie jest tak, że brak Ci mleka (chyba, że przechodzisz ostatnio b. silne stresy to organizm może skupiać się na trzymaniu Cię w kupie zamiast na produkcji mleka). Popyt = podaż. Przeanalizuj, czy faktycznie twoja crka nie odrzuca piersi. Sprbuj podać jej w nocy niekapek z wodą lub z kubka, bo nie wiem jak podajesz - może jej się chcieć zwyczajnie pić.

Gość jijoj
jak ma ponad rok to po huj dziecku twoje mleko? jak nie ma wartości, chyba że ty masz jakieś erotyczne fantazje jak ciągnie cyca :P

Nie odpowiadaj powyższym pomarańckom, to ich jedyny sposób dowartosciowania się - jechać po innych - olej sikiem prostym :)

Gość gosija
moze juz Ci sie laktacja zwieksza, jesli chcesz dalej karmic to idz do apteki po herbatke na laktacje, nie pamietaj jak sie nazywa ale jest z anyzem, podobno dobra. Mozesz tez odciagac pokarm w ciazgu dnia, zeby pobudzic laktacje. Zycze sukcesu ;)

Gość gosija
zmniejsza mialo byc :/

Herbatki laktacyjne działają na zasadzie zwiększania apetytu u dziecka a nie produkcji mleka samego w sobie, czyli działa tu ten sam mechanizm - im więcej ssania, tym więcej mlekaMnie pomogło bardzo wypicie połowy karmi, choć to było tylko magiczne nastawienie psychiczne na zasadzie "nie mam pokarmu, to napiję sę Karmi i się musi pojawić" :-)

Gość erhjgsetlkjb l boze
pierdolnięta baba

Gość gdzież one piekne
ALLE MORALY! chce karmic, bardzo. ona chce ssac-jeszcze bardziej. ________________>>>>>>. jak zwiekszyc laktacje?! pomogly tylko na chwile...

Gość też to zauważyłam
że picie piwa dobrze robi na laktację ;)

Gość gdzież one piekne
ngLka----------- tylko Ty konkrety piszesz... dziekuje...

Gość gdzież one piekne
to sie napije....

Gość mleczna czekoladka
na zdrowie. pilam jak miala pol roku i musialam zostawic na 1,5doby-ale...nie wiem czy to piwo pomoglo, czy nastawienie...

Gość iść do lekarza proste
Podobno jeszcze odpowiednie maseże piersi pobudzaja laktacje ale ile w tym prawdy to nie wiem najlepiej isc do lekarza :)

Jak próbuję sięgnąć pamięcią, to to, co mi bardzo pomogło:- porządne wyspanie się- zostawienie dziecka pod opieka babci na kilka h (7 dokładnie) i zrobienie zakupów DLA SIEBIE (czyli odpoczynek psychiczny od stresów)- KarmiTo wszystko nastawienie. im bardziej się stresujesz brakiem pokarmu, tym masz go mniej. Blokada puszcza, jak przestajesz o tym myśleć. Sprawdzone. kiedyś 1,5 godziny męczyłm laktator, mleko nie chciało lecieć. Załamana byłam, bo przechodziłam kryzys laktacyjny w dodatku i chciałam ściągnąć trochę do butli i podać z butli. Włączyłam sobie film i tak jakoś się w niego wczułam, że nawet nie zauważyłam kiedy mleko zaczęło lecieć, ot, po prostu - przestałam o tym myśleć (laktator elektryczny).

Gość fiki_mikki
o ja Cie piernicze picie mleka cyca w wieku Twojego bejbusia nie ejst KONIECZNIE wiec po co Ci to...chyba ze lubisz jak Ci ssie moze chlopa nie masz??:)

Gość kicccia_83
do :o kurwa... do fiki_mikki --------rozmowa na poziomie

Gość mleczna czekoladka
kurwa wkoncu!!!!! pisze ze ja chce i ona chce! ale widocznie niektorzy nie umieja czytac...:)

Gość justyśka111111
herbatka z hipp, herbata z pokrzywy(mi pomaga), bawarki(do herbaty dodajemy mleka ), karmi(jak już ktoś pisał), laktator,picie wody(bez przesady)Ja już od narodzin mojej córci(ma 2 miesiące)mam problemy z laktacją od początku miałam malo mleka, muszę ją dokarmiać. Z pierwszym dzieckiem było tak samo!!!Swoją drogą zaczynam się zastanawiać czy to nie genetyczne, moja mama miała nas 4 i wszystkich musiała dokarmiać!! Ja mam jeszcze taki problem, że mi mleczko ucieka, jak karmię jedną piersią to z drugiej kap kap kap. Może ktoś zna sposób na to, żeby tego mleczka nie gubić bo moja nie bardzo chce pić mleko modyfikowane i je dopiero jak już naprawdę jest głodna a w piersiach po 3 godzinnym karmieniu nie ma nic