inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 http://www.seductionmeals.com/vida_premium_tequila.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa miedzy jajcami 90 Napisano Grudzień 5, 2009 ja chętnie chlapne kielicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy paltzami 90 0 Napisano Grudzień 5, 2009 a ja moge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Parodia przerwy ------ prosze http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlafaceta/luzniej/tequila.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 prawdziwa przerwa prosze http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlafaceta/luzniej/tequila.jpg Mam mnóstwo kielichów..... tylko wy pijecie wirtualnie a ja jeszcze w realu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 nie ma tu prawdziwej przerwy :D swoja droga musisz miec ciekawe zycie skoro tequille przed kompem pijesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Czarna_dziurko......... jakbyś zobaczyła moje życie to byś wiedziała że jest ciekawsze od nie jednego człowieczka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 sukinsynku nie przecze ani nie potwierdzam bo Cie nie znam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 dziureczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 a to za co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gier2 Napisano Grudzień 5, 2009 http://allegro.pl/item840174793_lufaki_towarzyska_gra_imprezowa.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 za żywota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 hahahaha sukinsyn :D :D a ja nie caluje obcych to raz, a poza tym jesteś za młody więc nie odwzajemnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Mam już 19 lat.......... a rozumem to nawet 40 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2009 a ja nie pije bo sie koszmarnie czuje :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2009 sykinysn prawidzwy 40 latek powiedziałby że na odwrót :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 sukinsyn no ja troszke wiecej, ale tylko troszeczke przerwa co Ci? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 dziurko........... skoro się wstydzisz wieku? Przerwa............. dlaczego na odwrót? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2009 CZarna--> nie wiem :O:O kreci mi sei w glowei i w brzuchu od rana w sensie niedobrzemi :O:O no że ma 40 a duchem czuje sie na 18 )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 5, 2009 przerwa!!! jestes w cioNży jak nic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2009 z kim? :( z plemnikiem ?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Przerwa....... w ciąże mogłaś zajdź na basenie :D :D :D :D :D.............. jak ktoś się spuścił w wodzie : Wracają do mojego wieku to ja mam 19 lat w dowodzie............... 13 duchem........... a 40 rozumem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 5, 2009 a to wyykoluczone bo nie chodze na basen :D:D:D uff a juz mi sie goroąco zrobiło 40 rozumem to ktos Ci powiedział ? czy sam do takich wniosków doszedłęs ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 5, 2009 chyba niechcący Ci się 0 po czwórce wcisnęło :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Sam do tego doszedłem i dochodze do coraz lepszych wniosków.......... mogłaś zajdź w ciąże drogą kanalizacji :P............... gdy lałaś sobie wody do kąpieli........ jakiś mężczyzna spuścił się pod czas swojej kąpieli w wanie spłukał wanne i sperma poleciała do twoje lury :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Hinka......... to było do mnie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 5, 2009 tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Ale niesty nie pomyliło mi się :D :D :D rozumem to ja mam ponad cztery tychy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 5, 2009 raczej oceniasz się odwrotnie proporcjonalnie co do rozumu... :) ale nie ma sensu sprowadzać na ziemię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Ja sam twardo stąpam po ziemi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach