Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰

tez sie wstydzicie przebierac przy swoich kolezankach ?

Polecane posty

Go艣膰

bo ja w艂膮snie teraz nie wiem 馃槶 bedzie chyba spac u mnie jedna a ja sie wstydze,jak sie wymigac? sprawa pilna !! wymy艣lmy cos prosze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przebierz sie w 艂azience
na przyk艂ad albo w innym pomieszczeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
nie to w tym przypadku nie jest dobry pomys艂:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
no w艂膮snie ale ja nie wiem co ona wymy艣li !!!!!!!!!!!! wiecie atkie r贸zne wyg艂upy.. no bo to jest troche barzdije jakby to powiedziec skomplkikowane , i teraz mi g艂upio bo raz sie z nia spufalam a teraz niby wtsydze ::O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ale ja sie wstydze przed ka偶da!! a wf to sie w ogole nie przebira艂膮m :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
nie wiem co wymy艣lec :( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest ta sama kole偶anka
o kt贸rej pisa艂as ju偶 na kafe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
a co koahjrzysz jakies fakty ? 馃槶:( nie m贸w ze nas znasz? :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
takie sztuczne ?:classic_cool: :> ta sama :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znam z kafe jak prawie
ka偶dy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
BNB a koleg贸w :classic_cool: ? p.s wymy艣lcie mi jakies albi albo inna wkretnek ale troche mi g艂oopio bo moze bedzie musia艂a p艂acic za pok贸j u kogos innego :(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
przesta艅 dziara :O:O tu chodzi o ca艂臋 cialo!!

Udost臋pnij ten post

koleg贸w te偶 nie mam i te偶 bym si臋 wsttydzi艂 mojego nieatrakcyjnego dla kobiet brzydkiego nie m臋skiego, w膮skiego w ramionach i pozbawionego mi臋艣ni cia艂a rozbiera膰 mo偶na si臋 tylko przed ksi臋dzem i lekarzem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
a gdzie masz i z czym ? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przerwa bedziesz miala okazje
wylizaj ja jeszcze raz,a nawet zrobic jej dobrze paluchem:classic_cool: moze Ci sie odwdzieczy tym samym:classic_cool::D

Udost臋pnij ten post

kark, lewa 艂opatka i do l臋d藕wi. Jest kozacki ale jak na dziewczyne to troch臋 za du偶y. Jak robi艂am to mi sie podoba艂o ( 3 mies robi艂am ) Ale po roku troche mi sie przesta艂 podoba膰. Powiedzmy, 偶e w wakacje mi sie odwidzi艂a jak musia艂am z nim po pla偶y paradowac i te spoj偶enia :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
dlatego nie choruje od 5 lat i przezuci艂am sie na ateizm:O:O :classic_cool: a Ty BNB czesto zachrystie odwiedzasz ?:classic_cool: tak a potem na nastepny dzie艅 bede na uczelnie pogianc :classic_cool: zrezygnowa艂膮bym , ale mam kolo :O馃槶:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
wsyzstkiego wysz艂am zwprawy :classic_cool: chodzenia bez cich贸w cz ynawet w pizamie przy kims :O:O przerwa ale wiesz przynajmije ten tautaz m贸wi od azu o Tobie 偶e jestes Hardkor i motzna laska :classic_cool: i byle b贸lu sie nie boisz :) :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Przerwa bedziesz miala okazje -->:classic_cool: nie chce sie tak w to zg艂ebiac :classic_cool: bo jeszcze mi sie nprawde spodoba i bede na marginesie sp艂eczynym i jezykach ludzi :O:O po za tym , po tym to etraz mi g艂oopio tak , bo nie wiem co jej pog艂woie chodzi i co mi :classic_cool: iw ogole gdybym sie nie wstydzi艂a to bym takiego tematu nie zak艂膮da艂a

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie. Na pla偶y by艂y dwa obozy: albo tacy kt贸rzy m贸wili 偶e jestem pierdolnieta albo tacy ( w wiekszo艣ci kolesie) kt贸rzy uwa偶ali 偶e jestem ch艂opczyca i ich podryw ogranicza艂 sie do " pijesz browara?" Ja jestem normalna dziewczyna a ten tatoo to by艂o na z艂o艣c mamie zaraz po odebraniu dowodu osobistego. Chcia艂am pokaza膰 jaka doros艂a jestem . . . Poczuj akcje. Pozna艂am normalnego fajnego faceta jest ode mnie ro starszy ma 21 lat i co bedzie jak to zobaczy??? On na codzien nosi koszule i kanty na uczelni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystkie prawik da艂y mu dupy
przerwa, o co kaman z t膮 kole偶ank膮?jestem twoim sta艂ym czytelnikiem i fanem, a nic nie wiem :(

Udost臋pnij ten post