Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślącainaczej

Pytanie do panów na poziomie

Polecane posty

Gość myślącainaczej

Skoro zajrzeliście tutaj to powiedzcie jak to jest. Znów porusze "nieszczęsny" temat dziewic. Od niedawna zaczęłam sie z kimś spotykać i czuję że to chyba moment na zastanowienie. O tym, że jestem dziewicą facet jeszcze nie wie. Nie wiem czego się spodziewać, ale jakąś wzmiankę chyba powinnam mu powiedzieć, że ja jeszcze nie....???? Trochę się boję, bo faceci różnie to odbierają, ze będa pierwszymi. Chciałabym, zeby facet był na początku "nauczycielem", żeby odkrywał swoje ciało przede mną, pokazywał jak go dotykać, żeby poprowadził moją rękę po swoim ciele, aby mnie ośmielić.....czy przez to wyjdę na "kłodę" jak to faceci mówią o dziewicach?

Gość myślącainaczej
już nawet mam takie grube rajstopy przyszykowane na randkę gdy mnie bedzie brał . to co uprzedzić go? proszę powiedzcie

....::::: Czuję się zgorszony tą tematyką, o nie! moja droga jesteś pfu wulgarną młódką! wstyd! Miało być pytanie do panów na poziomie, a dżentlemen nie myśli o takich sprawach! :::::..... ...:::i jeszcze jedno - na miejscu Twojego Pana , zmywałbym się gdzie pieprz rośnie::::....

Gość myślącainaczej
23 i 32

Gość myślącainaczej
34 ja a facet 56 co to ma do rzeczy ile kto ma lat?

Gość myślącainaczej
ten wyżej to podszyw

Gość myślącainaczej
dlaczego byś zmywał? to chyba normalne że pytam skoro nie wiem, a wszyscy szykalują dziewictwo.

Gość chyba szykanują jak już coś
:O

Gość fsdgsgfgg
ja bym spierdalał w te pędy na jego miejscu. Jak ide do wyrka z laską to spodziewam sie zajebistego seksu a nie udzielania korepetycji.

wiem, że powinnam powiedzieć. On jest doświadczony i w żartach mówił, że dziewice sa tkliwe i płaczą bez powodu. Wiem, że kocha i nie bedzie się śmiał, ale ja tez chcę się zachować, zeby nieczego nie zepsuć, tylko nie wiem jak.

do fsdgsgfgg ...to fajnie, że masz zaje..seks - gratuluję. Teraz juz możesz sobie stąd pójść, bo ja jednak potrzebuję rad mądrych ludzi, którzy przeszli już swój pierwszy raz.

Gość pan z doświadczeniem
jak nie chcesz niczego zepsuc to potrenuj z kimś innym - tak jak to robia faceci. Poprostu oddziel seks od miłości i po kłopocie. Jak wprawisz dupsko to wtedy daj swojemu

oryginalna pomysł, ale dzięki za radę. Jednak myślę, że juz wolę mieć ten kłopot niz się testować z obcym mi facetem. Pewnie, jakoś mu spróbuję wcześniej to powiedzieć, najlepiej prosto z mostu bo inaczej nie dam rady, tylko w oczy chyba nie spojrzę bo spłonę.

Panowie na poziomie nie są mile widziani na kafe. Nie znosimy jak przynudzają. :p Blokers ma rację. Partner powinien wiedzieć nieco wcześniej. Całkiem prawdopodobne zresztą, że się domyśla. Jesli ufasz mu w innych sprawach zaufaj i w tej. Nie bój się. W większości przypadków to o wiele przyjemniejsze niż wizyta u dentysty ;)

Gość ja cie wezmę w testy
aż ci doopa pęknie

dzięki :), zawsze to jakieś słowa wsparcia, bo po tym jak się nasłuchałam co faceci myślą o dziewicach i jak to się je rozdziewicza to się załamałam

Gość tez mam podobny problem
tylko ja mam niespelna 22 lata i na horyzoncie zadnego potencjalnego pana :p ehh...mam mieszane uczucia co do mojego dziewictwa

no i ja sie wlasnie chyba nie doczekam. bo z jednej strony chciałabym juz stracic dziewictwo ale nie mam z kim, tzn. z kims kogo bym kochala i kto by mnie kochal. a z kims kto chce mnie tylko eee przeleciec

Gość posłuchaj młoda damo
generalnie jest kilka rodzjów facetów debile - szkoda czasu zakompleksieni nieprawiczkowie szukający nauczycielki - szkoda czasu jednorazowo zaliczający - szkoda czasu dziewicofile - szkoda czasu dziewicofobi - szkoda czasu normalni A - bedzie go zniechęcac dziewictwo bo oczekuje kobiety otwartej, z którą realizuje (wspólnie) fascynacje sexualne a kobieta wie o co chodzi normalni B - podnieci ich, że mogą przeprowadzać cię krok po kroku w odkrywaniu sexu, beda to robić mądrze, subtelnie, krok po kroku tak jak w myślach oczekujesz plus pare innych nieistotnych marginalnych typów jeśli twój to B - życzę powodzenia :classic_cool:

Oczywiście, że wiele zależy tu od faceta, ale chyba sama wiesz najlepiej z kim się związałaś i czego się po nim spodziewć. Chyba, że go nam przedstawisz. Weźmiemy go wtedy w krzyżowy ogień pytań i po paru minutach odpowiemy Ci na pytanie czy warto ;)

taaa...wystawie za milion jak ta jedna idiotka w tv z tym ze ja ładna jestem to moze i by to przeszlo :p zartuje oczywiscie

posłuchaj młoda damo ----> Aby dokonać tak precyzyjnej klasyfikacji trzeba by chyba zaliczyć reprezentatywną grupę złożoną z co najmniej 100 samców. :p

haha - no dobra to zrobimy tak, że jak bedzie się stawiał i marudził to go przyslę do Was na ten krzyżowy ogień pytań :) aha...tylko po przesłuchaniu chcę go z powrotem! :)