Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchy lisc

czasami smierc jest własciwym wyjsciem

Polecane posty

Gość suchy lisc
stwardnienie rozsiane nigdy nie mialem dziewczyny i miał juz nie bede nikt mnie nigdy w zyciu nie przytulił,nie powiedział ze jestem dla niego ważny

Gość dardaft
to faktycznie slabo koles

Gość ajt
stwardnienie rozsiane nie jest wyrokiem. staraj sie zyc normalnym zyciem. i uwierz mi ze na swiecie jest wiecej niz jedna osoba ktora cie kocha.

Gość suchy lisc
ciekawe kto? nie mam zadnych kumpli rodzice nie zyja

Gość ajt
nie masz rodziny? znajomych? skad jestes?

Gość suchy lisc
z piaseczna to pod warszawa

Gość co to za facet który nie zadny
kumpli

Gość ajt
od kiedy chorujes? pracujesz? uczysz sie? czemu nie wychodzisz do ludzi? kazdy ma jakis znajomych. wiem gdzie jest piaseczno, mieszklam w warszawie.

Gość suchy lisc
pracuje w urzedzie pochodze z małopolski w moim wieku kazdy ma juz swoich znajomnych i ludzie nie chca sie zaprzyjaxniac

Gość ajt
sluchaj wiek nie ma znaczenia. probuj wychodzic, poznawac ludzi, w pracy tez nie znasz nikogos?

Gość suchy lisc
maja swoje rodziny,drugie połówki i nimi sie zajmuja a z jakiej dzielnicy jestes?

Gość ajt
masz gadu?

Gość suchy lisc
nie

Gość krol prawikow
prawictwo to jest powod do samobojstwa

Gość suchy lisc
nie moge podac bo mam w nim nazwisko

Gość ajt
malita88@o2.pl odezwiesz sie?

Gość suchy lisc
nie wiem ale dzieki za propozycje

Gość prawda jest taka że
ajt ma czarnego nicka "Angelina Żuli' ...

Gość pytanie ....
suchy liść - istnieje coś takiego jak Stworzyszenie Osób Chorych na stwardnienie Rozsiane, dlaczego nie skontaktujesz się z nimi? Bez wątpienia pomogą Ci zapanować nad swoim życiem. Mają zazwyczaj kontakt z lekarzem neurologiem, psychologiem itd. A przynajmniej tak jest w Zachodnioporskim

suchy liść, wiem co czujesz. Chociaż jestem trochę mlodszy, mam pasje niby zainteresowania, ale moje życie uczciowe jest jedną wielką porażką, powinienem sie cieszyć, że jestem zdrowy, ale niestety prze zbrak miłości nie potrafię. czuję się cholerie samotny, bo oddanych kumpli mam niewielu, na studiach też nie ma integracji, bo to jest wieczorówka, gdy miałem moją Kasię miałem dla kogo żyć, teraz już nie mam ... a bez ciepła, bliskości drugiej osoby to to nie jest zycie.. również zastanawiam się czy nie przerwa tego wszytskiego w cholere, bo dojdę do takiego wieku jak Ty i dlaej nic sie nie zmieni, więc po co właściwie ciagnac to bezwartosciowe życie ?

suchy lisc pomysl ze tyle ludzi walczy o zycie .. tyle ludzi by oddalo wszytsko aby nawet zyc nawet bez nogi bez reki niewidomi tez chca zyc ile ludzi chce zobaczyc nastepna przychodzaca wiosne cieszyc sie zyciem jestem mlodyy facettt glowa w gore

Gość krol prawikow
przynajmniej nie jestes prawikiem jaacek

Gość ajt
ok to czekam

nie jestem ale zabijają mnie wspomnienia, tego co było.. i tego,ze moja taka naprawdę jedyna prawdziwa wyśniona miłosć odeszła.... i po prostu czuję,że odeszła część mnie a ja umieram w środku ....chciałbym być optymistą ale już nie potrafię, za dużo razy dostałem od losu po d..e w tych sprawach...

Gość allieness
wlasnie sie dowiedzialam ze ososba ktorej wierzyla, oklamywala mnie. malzenstwo, w ktore wierzylam okazalo sie czyms zupelnie innym, jestem w obcym kraju, nikgo nie znam, nie mam tu przyjaciol, nie mam sie komu wyplakac, nie wiem co robic wiem ze inni maja gorzej, ale to wcale nie boli mniej niemniej jednak [kwiatek} dla Ciebie i dla wszystkich, ktorzy maja wrazenie ze swiat z nich zakpil...

Gość krol prawikow
przynajmniej wiesz jak podrywac i nie zostaniesz ywmiany ze jestes starym prawikiem

Gość Dingbing
Tak, macie racje. Śmierć jest czasem najwłaściwszym wyjściem, powinny tę metodę stosować przede wszystkim takie osoby, które np. zakładają takie tematy? Co Ty chcesz autorko/autorze wzbudzić w takich inteligentnych ludziach jak ja! - Litość? Może jesteś niedowartościowaną kaleką emocjonalną, która rzuca wielkie słowa, nie! Nie dlatego, że tak myśli, tylko po to, aby potem takie naiwniaki wspierały Cię, czy coś tam. Brak mi słów, do takich ludzi, jak Ty. Tacy ludzie, którzy się tak nad sobą użalają to dla mnie szmaty i cioty. Nic w tym zdrożnego nie widzę w tym co piszę, bo kto normalny robi z igły widły?

Twój wybór ja np. nie radzę pewnie dlatego że tak zostalem wychowany ale niektorzy to robia jak zycie nie ma sensu to w zasadzie nie ma czegos takiego jak dobro albo zlo.