Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciascioo

Cesarskie ciecie

Polecane posty

Gość ciascioo

Czy w pl mąż może być przy cesarskim cieciu?Jeśli tak to w jakich szpitalach i na jakich zasadach?Interesuje mnie głównie Gdańsk i okolice

Gość myszka piczka
Ja 3 lata temu rodziłam w Gdyni Redłowie i niestety Mąż nie mógł być przy cc

Gość no_coś_Ty
przecież cesarka to operacja, przy wycinaniu wyrostka też Cię nie wpuszczą na operacyjną

Gość ciascioo
gdzieś znalazłam,ze w Wejherowie można

Gość Liptonkaaa
w niektórych szpitalach mąż może być obecny przy cc, w niektórych nie. To zależy od wielu czynników... Jednak więcej jest jeszcze tych szpitali w których jednak facet musi czekać pod salą operacyjną

Gość w uk
moga byc z tobą nawet 2 osoby :)

Gość ciascioo
z tego co czytalam to chyba nie ma cc na zyczenie :/ tez chcialabym miec cc (jestem z gdanska)ale jeszcze nie wiem jak bedzie..mam astme i astygmatyzm..moze to wystarczy

Gość A gdzie w 3 mieście
a kliniki prywatne?

Gość A gdzie w 3 mieście
próbuj zapłacić im, może wezmą

Gość ciascioo
tez chyba nie...z tego co dzis czytalam to nawet w swissmedzie gdzie taka przyjemnosc kosztuje 5500zl to zeby zrobic cc od lekarza maja zaswiadczenie

Gość trtr
Miałam cesarkę w Gdańsku, w szpitalu na Zaspie. Miał to być poród rodzinny ale skończył się cesarką. Gdy zaczęła się cesarka, męża nie wpuszczono do sali, do której mnie przewieziono. Czekał natomiast w sąsiedniej i pierwszy trzymał nasze dziecko w ramionach, po umyciu, zbadaniu i zawinięciu.

Gość A gdzie w 3 mieście
jaja se robisz:/ toż to tragedia. Ja wykluczam mozliwosc naturalnego porodu, to nieudany pomysl od P. Boga. Musi byc taka mozliwosc!

Gość ciascioo
ostatnio byl artykul na trojmiasto.pl ,ze w szpitalach jest zakaz porodow rodzinnych i wogole jakies udziwnienia przez grype :/ a co do zaspy to jak wspominasz pobyt tam?naczytalam sie duzo negatywow..

Gość ciascioo
A gdzie w 3 mieście nie robie sobie jaj tylko mowie powaznie...tak pisaly babki ktore rodzily tam...

Gość A gdzie w 3 mieście
Możesz spróbować zdobyć takie zaświadczenie u lekarza w innym mieście w ostateczności, będzie ważne.

Gość ciascioo
nie wiedziec czemu ale lekarze niechetnie daja takie zaswiadczenia,a nawet jesli sa wskazania do cc to namawiaja na naturalny...

Gość A gdzie w 3 mieście
Bo to katolicki zaściankowy kraj.. Kobieta powinna mieć wybór. To ona rodzi i to ona ma zdecydować czy chce cierpiec godzinami i przezyc traume czy woli łatwiejszy i szybszy sposob.

Gość A gdzie w 3 mieście
Znajoma mi ostatnio opowiadała jak rodziła to myslalam ze zemdleje... Ona zresztą zemdlala - z bólu! Pytalam do czego mozna porownac to uczucie? Ona na to, że do przecinania krocza piłą wzdłuż w strone brzucha. No to ja mówie pas.

Gość ciascioo
chcialabym cc i aby moj mezyczyzna byl ze mna podczas cc jak i pozniej w pokoju

Gość ciascioo
a co powiesz jak kobieta zaczyna rodzic naturalnie i jest juz za pozno na znieczulenie?chyba bym umarla!

Gość was popierdolilo
Rozumiem normalny porod, ale cesarka ? Przeciez to jest najnormalniejsza operacja ;/ Po kiego Ci maz ?

Gość A gdzie w 3 mieście
nie poddawaj sie, rozmawiaj z roznymi lekarzami, pojezdzijcie i popytajcie. To twoje dziecko, twoj poród i twoj wybor.

Gość ciascioo
czlowieku rodziles kiedys?to nie jest operacja przy ktorej kobieta jest nieprzytomna!narodziny dziecka to chyba najpiekniejsza sprawa na swiecie i kochajacy sie ludzie chca byc razem w takich chwilach!!jesli tego nie rozumiesz nie odzywaj sie tak gdzie nie masz nic sensownego do powiedzenia!