Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks raz na tydzien

Czy 40-latkowi wystarcza raz na tydzien

Polecane posty

Gość seks raz na tydzien

Czy to jest normalne ? Jestem mlodsza 32.lata i wydaje mi sie,ze za rzadko mamy seks..:(

Gość gRAAAAHH
moj facet ma 43 lata i jest normalnie ogierem rozplodowym, wiec z twoim jest cos nie tak

Gość seks raz na tydzien
Trzy lata temu jak sie poznalismy to mielismy kilka razy w tygodniu. Zastanawiam sie czy mnie przestal kochac moze juz.:( Czasem zdarzy sie 2-3 razy w tygodniu,ale to rzadkosc. Moge spytac jak czesto Wy macie seks,jak on ma 43-lata ?

Gość seks raz na tydzien
Potrzebuje wiecej...hm.nigdy o tym nie myslalam w ten sposob.

Gość z moim nie lepiej
z tym ze moj M.ma 26 lat :/ porazka :/

Gość seks raz na tydzien
Zaczynam miec kompleksy i myslec,ze moze jego byla mu bardziej pasowala w lozku.:( Dodam,ze on jest moim trzecim partnerem,ale tamci mu do stop nie dorastaja.Z nim mialam pierwsze prawdziwe orgazmy.:) Ja bym mogla codziennie......................

Gość straszny454
sama sobie daj rozkosz.................................................

jak masz z nim orgazmy to ciebie rajcuje i chcesz więcej Musisz normalnie rozpinać mu rozporek i do roboty To nie jest poniżające dla ciebie bo facet jest dojrzały pod tym względem a nie żółtodziób z głupimi zasadami

nie dołuj się tym że poprzednia była lepsza bo tak on nie odbiera ,ale on musi si przyzwyczaić do pewnych twoich potrzeb stymulacji innych niż były poprzednio ale nie odbieraj tego krytycznie

Gość do gRAAAAHH
Ale chyba z tym samym nie sypiamy? :-D Bo też mam podobnego! (ogiera oczywiście).

Gość seks raz na tydzien
Nie smiej sie,ale wole jak on zaczyna...to chyba ten moj blad,bo sie wstydze...boje sie,ze moze nie bedzie mial ochoty i bedzie mi glupio...Bywalo juz tak ,ze sie kapalam i szlam do niego a on juz chrapal.:(.

Gość seks raz na tydzien
Dobry doradco tamta miala duze doswiadczenie.Tamta nie miala zachamowan.Wiem,ze zdradzala(nie mojego,ale swego wczesniejszego meza),taka wyzwolona.Miala wielu partnerow. Ja mialam zawsze swoje zasady,tak mnie wychowano,czego nie zaluje,ale czuje sie teraz troche niepewnie...:(

no niestety tak już jest że starszy nie ma tego wigoru seksualnego jak 20-sto latek ,(szybko i byle jak) ale to nie znaczy że nie lubi seksu Tylko potrzebuje od kobiety "agresji" i się nie wstydź bo on naprawdę nie odbiera tego jak młody z zasadami (dziewictwo, kurewstwo itp. ) On wie że ty potrzebujesz seksu i on ci daje orgazm z finezja. Może długo rozkoszować sie twoją seksualnością

kobieta zdradza nie tak jak facet bo lubi odmianę, ale zdradza bo jest niedowartościowania przez faceta ,zdradzona ,nie ma z nim orgazmu ,albo jest głupia co chyba się zdarza rzadko.

Gość seks raz na tydzien
Nie wiem,czemu kobiety zdradzaja,ja nigdy nie zdradzalam.Faceci lubia odmiane piszesz..jestes facetem ? Jak kochaja tez potrzebuja odmiany ?

Gość a dfhjgfkjut
....ha ha pewnie na boku bzyka........!

Gość ostrygosc
Cos z nim nie tak. Ja mam 39 lat i sex raz lub dwa razy dziennie

tak - już jesteśmy "skonstruowani" ale mądra kobieta wie i jest czujna i wcale to nie jest przesadna zazdrość to jest zrozumienie seksualności faceta. Podobnie jest w związkach ze starszym facet musi on uważać że młoda dziewczyna może nie tak bardzo leci na seks z młodszym facetem ,ale lubi sposób jego bycia a to że kobieta ma w podświadomości potrzebę bycia zdobywaną więc ulega młodszemu.

Gość seks raz na tydzien
Zastanawiam sie,ze moze jednak zdradza..? i to dlatego..... Daliscie mi do myslenia.:(

musisz poobserwować ale delikatnie. Jeżeli ciebie kocha i dbasz o siebie to raczej nie zdradza zacznij go "atakować" a nie wstydzić się podsuń mu myśl że może wspólnie pomuska pooglądacie itp.

Gość krystyna zgazowni
moj jest po 60 i tez 1x w tyg. ale ok. 2 godz. zabawy. nie mieszkamy razem ale piszemy do siebie czulosci i to dziala na podswiadomosc. zdarzaja sie dluzsze przerwy z jego nie moznosci w tym wzgledzie ale potem to nadrabiamy. duzo mowimy o sexie i ogladamy tutaj filmiki. on mowi ze jrgo ojciec tez mogl do poznej starosci. to chyba jest w genach.

Gość 40404040
Zaraz tam zdradza.Ludzie tez pracuja,maja stresy i inne problemy.

Gość ja mam 65 lat
i muszę co drugi dzień się bzykać z moją zona

Gość noelka 23
Do 65-letniego. Co znaczy musi Pan,zona zmusza ?..............................

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Pewnie go zmusza.! :)

Gość ja ma 42
dwa razy w tygodniu starcza.

Gość ale numery

Gość ale numery
Nie wazne ile lat 40,60,30.Chodzi o temperament,czy nie ma stresow,czy sie ma bliska osobe.Jak duzo pracuje,zmeczony jestem to wole spac.:)Zrelaksowany mysle o seksie.!.

Gość skorpio69
Ja mam 44 i sex codziennie. Więc z nim jest cos nie tak.