Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzinnna

sprawa testu -!

Polecane posty

Gość dzinnna

Mam pytanie. Czy test robiony cztery dni po spodziewanym okresie ma prawo się pomylic? (no pewnie ma) ale większa jest szansa, ze wyjdzie bardziej wiarygodnie, prawda? A kupilam jeszcze quixx test, ktoras z was moze go testowala? jezeli tak, to jakie są wasze opinie.

Gość MIrell.
Test się nie myli a jak już to bardzo bardzo rzadko. ja robiłam 2 razy i za kazdym razem sie sprawdziło.

Gość dzinnna
aha, w takim razie, jutro rano będę robic test, juz się trzęsę. w sumie jeszcze bym nie chciała, ogolnie w planie mam poczecie dzieci, ale dopiero tak za 3lata. Jak sie ustatkuje. w sumie nie powinnam sie przejmowac, bo zabezpiecznie bylo... no ale jak juz sie okres spoznia to kobieta sie zastanawia i zadaje sobie pytania tego typu. dzięki za odp

Gość położna22
test się nie myli, ewentualnie może być mało czuły. polecam badanie krwi na obecność bety.

Gość położna22
ja robiłam na obecność bety robiłam też na obecność alfy i okazało się, że u mnie we krwi już się zaczął rozpad promieniotwórczy :( dlatego polecam sprawdzić !

Gość dzinnna
test mi wyszedł negatywnie. Obudziłam się o 4 i juz nie moglam zasnąc bo ciągle myślałam o tym teście. hmm troche sie juz wyluzowałam i czuje takie bole jakby okres byl tuż tuż. Jak okres mi się nie pojawi za 3 dni to zrobie ten test z krwi. Ale kto wie, raz okres spoznił mi sie 2 tygodnie... to byla dopiero nerwica:)