Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasia18

Historia - Sny przed ciążą

Polecane posty

Gość sasia18

Mam do opowiedzenia pewną historię i zapytanie do niej.Otóż w lipcu tego roku miewałam sny niekiedy nawet co noc, że jestem w ciąży lub mam już dziecko ... Niedługo potem okazało się , że faktycznie jestem w ciąży ale wkrótce poroniłam.W tym tygodniu przyśniły mi się 3 sny : pierwszy , że robię test i wychodzą 2 grube kreski , drugi że mam już dziecko piękną dziewczynkę z blond włoskami która ma dokładnie 2,5 msc,a trzeci , że jestem na porodówce i jestem przed porodem , a niedługo już po i opowiadam rodzinie jak to było, że mi krocze nacinali i takie tam...Mam obawy co do tego typu snów.Czy one mogą zwiastować ciążę? Dodam, że nie staram się o dziecko.

Gość myszka piczka
Nie wierzę w takie "prorocze" sny.

Gość myszka piczka
a starasz się o dziecko ??? Sny mogą być odzwierciedleniem Twoich marzeń.

Gość sasia18
Nie , nie staram się o dziecko.

Gość sasia18
Czy ktoś mi doradzi lub miewał podobnie?

Gość www.tnij.org/dog2010
w snach dochodzi do głosu podświadomośc więc możliwe że w ten sposób informuje Cie ona o ciąży

Gość sasia18
Boję się zrobić test... Miałam wykonać go dla spokoju już w dzień po pierwszym śnie ale odwlekam to... Boję się, że te sny się spełnią.

Gość mowią
ze,sny tłumaczy sie odwrotnie :)

Gość magnadleniak4
Przeczytałam twoją historię i zajrzałam do sennika .Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. Lub jesteś znów w ciąży...

Gość sasia18
Fajnie gdyby było odwrotnie :D

Gość akacja32
mIAŁam podobne sny że ciąża że testy pozytywne,ale to może dlatego że staram się o dziecko 8 miesięcy... Może wykonaj test?

Gość sasia18
Boję się właśnie wykonać test... odwlekam to.

Gość sasia18
Ktoś mi jeszcze doradzi? Byłoby fantastycznie.

Gość xcvbn
nie powazna jesteś :O zrób test

Gość sasia18
Niepoważna dlaczego? Że mam obawy? Nie miałabym jeżeli wcześniejsze sny by się nie ziściły.

Gość xcvbn
dlatego, że zamiast zastanawiać się jakie jest powiązanie między snem o ciąży a możliwą ciążą to powinnaś zrobić test. Nawet jeśli ten sen zwiastuje ciąże to chyba warto się upewnić jak coś prawda ?

Gość hnfhnfg
Sny dają jedyne, wymierne pojęcie o ciąży a ciąże biorą się z wiatru... Ot, to właściwy, dalszy ciąg rozumowania i klimaty w jakich można porozumiewać się z takim debilem jak autorka tematu. Jak takie posty czytam jak jej, jestem za przymusową sterylizacją niepełnosprawnych umysłowo osobników. Tacy się po prostu nie powinni rozmnażać.

Gość sasia18
Po co wykonywać test jak to tylko sen ,ale obawy się ma zawsze.Do hnfhnfg .Jeśli sądzisz ,że ciąża bierze się z wiatru to zazdroszczę inteligencji haha :D :D Pasuje do Twojego myślenia:D.Doradzam ci w takim razie nie czytanie tego typu postów jeśli osobiście ci nie pasują.Nikogo tu nie obchodzi twoja opinia na tego typu tematy.I się wysterylizuj bo tak głupiej matki jak ty to ja bym nawet nie chciała :D

Gość joansia
esli śni Ci się, że jesteś ciężarna Smile może to oznaczać, że oczekujesz od życia czegoś nowego, jestes na najlepszej drodze aby spełniły się twoje życzenia i marzenia. Taki sen oznacza też, że czeka cię radosne wydarzenie. Urodziłaś chłopca czy dziewczynkę?

Gość sasia18
Dziewczynkę:P

Gość joansia
No wiesz test ciążowy zawsze dobrze zrobić:P Urodzenie córeczki zwiastuje także bolesne doświadczenia, jednak jeśli poród był bez komplikacji i przebiegał szczęśliwie :) oznacza to radość. Z ciążą i porodem we śnie jest jak w życiu, sam poród to na pewno bolesne doświadczenie dla każdej kobiety, ale zwiastuje nadejście czegoś pieknego i długo oczekiwanego:D

Gość sasia18
Haha wykonam test ale za jakiś czas dopiero :)

Gość gość
I co zrobiłaś ten test? Mi przed zrobieniem siły się białe króliki z czerwonymi oczami i inne zwierzaki po przeczytaniu w senniku co to morze oznaczać zrobiłam test i wyszedł pozytywnie ale słaba 2 kreska dopiero po wizycie u lekarza wszystko się potwierdziło teraz jestem mamą cudownego 13 miesięcznego synka pozdrawiam

Gość gość
nie ma czegos takiego jak prorocze sny po prostu intensywnie o tym myslisz i bardzo bys chciala wiesz co to jest ,,samospełniajaca sie przepowiednia" jak nie to zerknij na definicje

Gość gość
sasia18 2009.12.05 Haha wykonam test ale za jakiś czas dopiero usmiech.gif xxxx po chuj robic test lepiej biadolic co miesiac na forum ojej bola mnie suteczki jak nigdy i mam zachcianeczki bo zjadlam ogórka i czekoladke i dotego snil mi sie proroczy sen w sumie to napiszcie mi ze na 100% jestem w ciazy -nie bede robic testu bo jeszcze wyjdzie ze nie jestem i bedzie mis smutno