Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furora

co dla Was jest zdradą?

Polecane posty

Gość furora

czy kazda czulosc ,gest ,dotyk ,pocalunek?wszystko co wiaze sie z bliskoscia? czy tylko seks,a moze nawet nie ,tylko emocjonalne zaangazowanie...? zastanawia mnie czy tylko ja mam takie ostre kryteria i czy ciezko bedzie znalezc kogos kto je podziela

rozmowa przez gg albo myśli o innej 😠😡 wybaczyłabym jednorazowy seksik z dzifką ale rozmowy na gg z inną już nie oraz publicznych flirtów z inną

Gość dla mnie zdrada
to jest jak ktoś - niekoniecznie facet, partner, mąż, ale w ogóle osoba, której ufam - zrobi mi świństwo. Jakoś słowo zdrada nie kojarzy mi się z seksem.

Gość last christmas
wszystko, co wymieniłaś powyżej jest dla mnie zdradą (większego lub mniejszego kalibru) ;)

Gość bebebe...be
jakikolwiek kontakt blizszy kontakt z inna kobieta a pisanie z inna kobieta poprzez gg czy meila moze ja sygnalizowac

Gość furora
dowiedzialam sie ze moj maz dal do buzi pod blokiem takiej jednej [ znam ja z widzenia] czy to juz zdrada czy jeszcze nie?

Gość furora
owszem-zdrada to zawiedzenie czyjegos zaufania,ale np w zwiazku ,gdzie chcesz(chyba ,ze nie...)byc ta najwazniejsza i najwspanialsza okazuje sie ze facet daje swoja bliskosc innej,tzn przytula np,to juz nie jest zawiedzenie zaufania??

Gość furora
podszyw powyzej-na przyklad -pocalunek kolezanki pod blokiem no zdrawdliwe...zabolaloby mnie bardzo

wszystkie rozmowy na gg!!! nawet jeśli tamtej pannie mówił o mnie, że mnie kocha fiubździu ...to niedopuszczalne!! 😠 chociaz to bylo kilka dni temu nadal mu nie wybaczylam i urządziłam karczemną awanturę. w ogóle powinien usunąć wszystkie numery do innych 😡

Gość furora
nie no,ja okazjonalne rozmowy z byla jeszcze bym wybaczyla,ale tylko jesli nic do niej nie czuje i utrzymuje kontakt z czystej grzecznosci

Gość a ja bym .
nie tylko ty. dla mnie kazdy flirt, kazda rozmowa na gg i nawet usmiech do innej to zdrada. wiec moj chlopak ma przerabane.. ale jakos ze man wytrzymuje:)

Gość furora
a ze mna zaden nie wytrzymal :( widocznie zadnemu na tyle nie zalezy..

Gość a ja bym .
moj juz od roku tak sie ze mna meczy. i nie narzeka:)

Gość furora
a czy uznajecie przyjacielskie pocalunki w usta?? :O bo i z takimi przypadkami sie spotkalam..

Gość furora
ja nie wiem po co sie calowac w usta z przyjaciolmi, takie bycie po trochu dla kazdego ,malo fascynujace,nie lepiej byc naj- dla tej jednej??

Gość a ja bym .
ja pocalunku w policzek nie uznaje a co dopiero w usta