Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mam 2 dzieci

smutna refleksja... skąd ten rak ... ?

Polecane posty

Gość sama mam 2 dzieci

Zaglądam na różne stronki www. Natknęłam się na blogi chorych dzieci, np. Martynka Kruk, Pola Wesołowska [*] i jeszcze na kilka innych. Siedzi mi w głowie pytanie - dlaczego te niewinne dzieciaczki muszą zmagać się z tymi strasznymi chorobami ? częston nie mają szans wygrać walki :( Zastanawiam sie też czy jest jakiś sposób uchronić dziecko przed rakiem ? Czy da sie wyłapać pierwsze symptomy choroby ?? Czy robiąc zwkłą morfologię, mocz da sie na podstawie wyników przewidzieć, ze choroba atakuje :(

Gość barbara1984
wital:)sama tez jestem mam dwoch dzieciaczkow,tez czytalam o poluni:(wiesz co slyszlaam,ze z morfologii i innych badan podobno szybko u dzieci idzie zdiagnozowac raka,sama robilam badania krwi mojemy maluszkowi bo mial anemie erytrocyty mu spadaly juz sie balam o njagorsze ale na szczescie to zwykla anemia a teraz wyniki ida w gore.Zal mi takich dzieci!!!CHORYCH

Gość xyxyx
ehhhh naprawdę żal tych dzieciaczków :( Niestety Pola odeszła. Przegrała nierówną walkę z rakiem.

Gość barbara1984
nie kopnela tylko odeszla do wiecznosci:(

Gość to pola wesolowska juz
mozna mowic kopnela w kalendarz taka prawda.... mozna rowniez ladniej, odeszla, umarla, niezyje i co to za roznica i tak ja robaki zjedza i tak jak kazdego czlowieka znicz dla Poluni bo mialam nadzieje ze z tego wyjdzie :(

Gość kjfoifjvf
Tak, żal takich dzieciaczków. Tak samo jak żal samotnych matek nie mogącyh sie uporać z ciężką sytuacją. Choroba jak i samotne macierzyństwo uderzają w niespodziewanym momencie. Jednym i drugim należy się wsparcie. Piszę o tym tutaj, bo zastanawiam się czy współczujecie wszystkim poszkodowanym dzieciom czy tylko wybiórczo...

Gość To zależy z jakiego powodu
matka jest samotna. Jeżeli ojciec nie żyje to mogę współczuć, jeżeli po prostu jest samotna bo rozeszła się z partnerem to raczej nie porównywałabym tego do śmierci małego dziecka - bo nie ma porównania!!!!!!!!!!!!! Szczerze, ja współczuję dzieciom wybiórczo...

Gość gosija
powaznie Pola nie zyje? :( a juz myslalam, ze wygra :(

Gość pola nie żyje
Jak to przeczytałam to ryczałam przez cały dzień. Czytałam o niej jak tylko się coś pojawiło i trzymałam kciuki. Miałam nadzieję, że się uda bo przecież było już dobrze, bo tyle ludzi trzymało kciuki, modliło się. Więcej już nie czytam. Po śmierci Poli nie mogę czytać o chorych dzieciach, nienawidzę reklam szczepionek i tych fundacji. Nie chcę na to patrzeć bo ogarnia mnie paniczny lęk o moje maluszki.

Gość gosija
wlasnie te reklamy szczepionek sa straszne! One wrecz namawiaja na zakup szczepionek, ale nikt nie powie ile moze wyjsc z tego konsekwencji, m.in. autyzm ..... najlepiej wcisnac, zeby tylko placili ;/ straszne ze to te male istotki musza tak cierpiec, przeciez nic zlego nie zrobily, za to duzo dobrego pozostawily! :(