Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaaaaaaaaaa20223.........

Nie rozumiem dlaczego on nie chce ślubu..

Polecane posty

Gość Martaaaaaaaaaaaa20223.........

Jesteśmy razem 3 lata, wiem ,że jest we mnie szalenie zakochany.. Przymierzamy się do kupna mieszkania, mamy wspólny samochód, on bardzo chce mieć dziecko, mówi ,że jestem kobietą jego życia, ale... chyba nigdy nie doczekam się zaręczyn,ślubu w białej sukni..bycia żoną. Chociaż bardzo, bardzo bym chciała.. on twierdzi że i bez papierka można żyć szczęśliwie ( przykład -> jego brat ) też twierdzę iż papierek nie jest gwarancją dożywotniego szczęścia ale to nie o to przecież chodzi.. skoro chce mieć ze mną dzieci, tworzyć rodzinę to dlaczego tak ciężko ze ślubem? Ja nie naciskam, temat podjęłam raz.. nie chcę znowu żeby myślal że wywieram presję, ale... jest mi smutno :(

Gość no to powiedz czego chcesz
i nie bój się tego egzekwować powiedz że ci zalezy że nie chcesz żyć na kocią łapę. Serio ten brat taki szczęśliwy? A jego dziewczyna tez taka szczęśliwa czy tylko on? W zeszłym roku znałam taką szczęsliwą parę, mieszkanko, obrączki, wszystko jak w małżeństwie tylko że bez papierka i co już nie sa parą, a miałam ich za najbardziej dobraną parę jaka w życiu spotkałam. może to i lepiej że nie sa razem ale nie ważne. Nie można na swoje szczęscie patrzeć przez pryzmat szczęścia innych tylko na siebie i na swoje uczucia. Ślub w zasadzie nie jest potrzebny do szczęścia ale brak slubu czasem moze prowadzić do czegoś odwrotnego.

Gość myyyyyyjkaa
chyba boi się odpowiedzialności, to tyle