Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrt

chyba juz mu nie zalezy..

Polecane posty

Gość errrrrt

nie interesuje sie co u mnie.zawsze zajety, po pracy prosto spac, wciaz sie mijamy, teraz wyjechalam na weekend, a on nawet nei zadzwonil od wczoraj. W ogole nie wie co dzieje sie w moim zyciu, chcialabym mu wszysko powiedziec, ale nie pyta. To chyba nie jest normalne, czy on mnie juz nie kocha?

Gość errrrrt
nawet jak wczoraj specjalnie nie spuściłam wody w klopie i kal plywał - to nie zauwazył, chociaż tak starsznie śmierdziało.

Gość ja ja wol isz libe alkohol
przestan, kocha Ciebie i szanuje ale jest zmęczony czy Wy kobiety nie mozecie tego zrozumiec.......ZMĘCZONY!!!!!!! sen, piwo, sen, film, byczenie się cały dzien...zero kontaktu z ludzmi:) jak tam mam potzrebuje przynajmniej jednego takiego dnia bez nikogo wtedy odpoczywam:) a pozniej słysze od mojej, ze nie kocham, ze nie jestem juz zaiteresowany i mysle tylko o sobie

Gość ja ja wol isz libe alkohol
a nie zauważyl gówna bo moze zamyślony był.

Gość errrrrt
taak , moglabym teraz imprezowac robic niewiadomo co a on by mial to gdzies. Mialam ciezki tydzien, nie mam zaliczenia, musze sie poprawiac i nawet nie moze sie tym zainteresowac. Przytulic , pocieszyc. Kiedys wciaz dzwonil , pytal a teraz ma mnie gdzies totalnie.

Gość errrrrt
to gowno to podszyw oczywiscie;]

Gość errrrrt
?:(

Gość izzzaaaaa
najpierw piszesz powaznie, potem jaja sobie robisz z tym gównem zastanów sie dziewczyno, chyba jestes niedorobiona

Gość errrrrt
cos w tym jest. podobno moi rodzice zrobili mnie dla zabawy :/ na zlosc dziadkom :((

Gość geyh
errrrrt 22:09 hahah dobre :P

Gość lizardówka
oczywiście, że Cię nie kocha... wybacz, ale trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. no chyba, że od początku tworzyliście tak beznadziejny związek...

Gość errrrrt
nie obrazaj mnie gowniaro!

Gość lizardówka
zamknij paszczę! bo coś czuję, że jesteś jakimś pojebanym facetem, który prowokuje, bo nie ma co robić! do roboty leniwy frustracie!

errrrrt nie interesuje sie co u mnie.zawsze zajety, po pracy prosto spac, wciaz sie mijamy, teraz wyjechalam na weekend, a on nawet nei zadzwonil od wczoraj. W ogole nie wie co dzieje sie w moim zyciu, chcialabym mu wszysko powiedziec, ale nie pyta. To chyba nie jest normalne, czy on mnie juz nie kocha? errrrrt taak , moglabym teraz imprezowac robic niewiadomo co a on by mial to gdzies. Mialam ciezki tydzien, nie mam zaliczenia, musze sie poprawiac i nawet nie moze sie tym zainteresowac. Przytulic , pocieszyc. Kiedys wciaz dzwonil , pytal a teraz ma mnie gdzies totalnie. TYLKO TE DWA WPISY SA MOJE. LUDZIE .. ;/ podszywow nie rozpoznajecie?:P a swoja droga pozdrowienia dla Ciebie :P rozbawiles mnie.

Gość stracone pieniazki w kinie
NIE PRAWDA !!! ja mam znajomego co moiw ze ma kobiete ktora kocha ale on nie potrzebuje az takeiej wielkiej bliskosci pomimo to ja kocha .To jest kwestja osobowosci( wewnetrznej bliskosci serca ze tak sie wyraze:P )a nie olewania ....