Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

CZY SA TESTY NA NARKOTYKI? DO ZROBIENIA W DOMU...

Polecane posty

Gość BINAAA

Witam czy sa takie testy do kupienia,ale takie proste ... najprostrze do zrobienia?

Gość w aptece pewmie sa
narkotyków jest tyle rodzjaów że na każdy i tak pewnie inny test wiec odpuść sobie

Gość BINAAA
potrzebne mi to jest dla syna 14 lat. musze go sprawdzic, pomozcie lub cos doradzcie...

Gość w aptece pewmie sa
jeśli coś brał to pewnie marihuane, jeśli nie robi tego zbyt często to nie powinnaś robić mu z tego afery

Gość BINAAA
wiem,ze pali cos z narkotykow... jak moge to sprawdzic??? dlaczego mam to zostawic?!

Gość ewaesas
Są takie, na mocz... Musisz jechać na komendę i tam kupujesz chyba za 2 złote... Prawie wszystkie rodzaje narkotyków rozpoznaje

Gość w aptece pewmie sa
jeśłi pali to jest to prawie na pewno marihuana, to lekki narkotyk o działaniu słabszym niż alkohol jeśli nie nadużywa to pozwól mu sie wyszumieć

Gość BINAAA
czytalam gg syna przez przypadek... oni cos pala jakies narkotyki!!! jestem przerazona!!! musze miec jakis test... czy dobrze rozumie,ze na komendzie mozna kupic taki test???

Gość BINAAA
taaak... ale to klopoty !!! bo to tez kosztuje i zachwile bedzie kradl! ile takie cos kosztuje??? czy mozna sie uzaleznic??

Gość zero zaufania widze
porozmawiaj z nim no:O jak zrobisz mu taki test to zawsze bedzie coś przed toba ukrywał

Gość ewaesas
w aptece pewmie sa.... Czytaj więcej takich głupot to zobaczysz jaka jest różnica pomiędzy alkoholem a marihuana... Testy są do domowego użytku, wygląda to taki paseczek z kwadracikami, kazdy kwadracik jest podpisany (nazwa narkotyka) wystarczy 1kropniecie moczu i pokazuje wynik. Jesli jest pasek jakis na tym kwadraciku oznacza ze bieze, jesli nie to nie - ostrzegam ze nie zawsze sa pewne te testy, bo moga oszukiwac... najlepiej 2 testy zrobic na raz wtedy jest wiarygodnie... Lecz uwazaj, bo np. marihuana w moczu jest MAXYMALNIE!!!!! do tygodnia czasu od uzycia, wiec po tygodniu osoba ma po prostu czysty mocz nie skazony, wiec lepiej wyczuc kiedy mniej wiecej przychodzi "na haju" i na nastepne dni zrobic test :)

Gość zero zaufania widze
nie panikuj uzależniają się tylko menele na dworcach :O

Gość BINAAA
wiem... miesiac temu odkrylam ze pali i to nalogowo juz!!! obiecal ze nie bedzie i teraz narkotyki :( jastem zalamana

Gość ewaesas
Tak na komendzie dostaniesz takie, z tego co pamietam to nie drogi jest do 10 złoty (moge sie mylic ale nawet chyba 2 zł). Ratuj swoje dziecko od tego swinstwa...

Gość zero zaufania widze
no jaka jest różnica miedzy alkoholem a marihuana powiedz ?????

poziom zacofania ludzi ktorzy decyduja sie na dzieci jest przerazajacy...pala cos, moj bosze to jakies narkotyki:D lo matko moze on se marihuane wstrzykuje!!!

Gość BINAAA
Jezuuuu z tym moczem to klopot... mam mu powiedziec ze ma nasikac .... ooooooch :( jak nie bedzie chcial to coooo..... trudne to jest!!! naprawde nie ma nic innego?!

Gość penelopa pomponia
Na początek porozmawiaj z synem, moze sie przyzna. Ja tez w wielku lat nastu spróbowałam i żyje:) po prostu znudziła mi sie taka rozrywka. w kazdym laboratorium zrobia test na narkotyki i alkohol w moczu. W jednostakch Policji są testery na ślinę ale nie są wcale takie proste w obsłudze. Sugeruje najpierw pogadac później popytac w aptece tam pewnie sa takie testery w miarę proste. Jeden test bada zawartość w organizmie kilku narkotyków marihuana, amfa, koka nie trzeba robic kilku testów.

Gość ewaesas
zero zaufania widze... Zabużenia umysłowe, nałóg wiekszy, MNIEJSZA KONCETRACJA!!!. Wiem jak działaja takie gówna z doswiadczenia... Duzo mam takich znajomych... Z taka osoba nie da sie dogadac, dam przyklad... Rozmawiasz na jakis temat, a zaraz po jakims czasie patrzy sie na Ciebie i dopoki nie otrzasiesz go nie reaguje.. Alkohol - mniejszy nalog, koncetracja jest wieksza niz w przypadku marihuany

Gość BINAAA
napewno zapytam na komendzie jutro, dziekuje za informacje:) boje sie co bedzie dalej!!!

Gość ewaesas
No powiedz jak chcesz zrobic JAKIKOLWIEK test? dam Ci rade, patrz na jego oczy- zrenice i czy nie sa czerwone - ale jesli bedzie wiedzial ze krople do oczu usuwaja te zaczerwienia oka i mniejsze zrenice to kicha... Ale sproboj, patrzac na oczy...

Gość ewaesas
kaz mu nasikac i tyle... proste

Gość BINAAA
to nie jest proste... o papierosach tez rozmawialam z nim.... wypieral sie do samego konca....

Gość BINAAA
on mial tez spuchnieta buzie ! czy to tez jakis znak???

Gość BINAAA
hmmm... a co jest gorsze??? napisz prosze